Dobranie dampera do ramy... pomoc !
Dobranie dampera do ramy... pomoc !
Witam. Chcę zamontować w swoim cubie fritzzu damper z zbiornikiem... Jednak nie jest to takie proste... http://www.pinkbike.com/photo/7519062/
miejsca jest mało. Praktycznie żaden damper tam nie wejdzie... Myślałem o foxie van R bo ma wyjątkowo mały zbiornik,ale słabo to widzę... Ktoś ma jakiś pomysł? ewentualnie jakie są dampery oprócz avy ze zbiornikiem? nie przychodzi mi nic na myśl... czy są jakieś firmy w polsce robiące taką usługę i przerabiające damper na kabel? Jednak skłaniał bym się ku standardowemu rozwiązaniu... No i przypominam,że fritzz po 08 roku ma inną podsiodłówkę i nie wchodzą swingery...
miejsca jest mało. Praktycznie żaden damper tam nie wejdzie... Myślałem o foxie van R bo ma wyjątkowo mały zbiornik,ale słabo to widzę... Ktoś ma jakiś pomysł? ewentualnie jakie są dampery oprócz avy ze zbiornikiem? nie przychodzi mi nic na myśl... czy są jakieś firmy w polsce robiące taką usługę i przerabiające damper na kabel? Jednak skłaniał bym się ku standardowemu rozwiązaniu... No i przypominam,że fritzz po 08 roku ma inną podsiodłówkę i nie wchodzą swingery...
Ride 4 Fun ! Biatch !
Nie jest to niemożliwe ale nie mając przekroju ciężko by ci było poprawnie wybrać miejsce przecięcia i może się okazać że otwór będzie za blisko ścianki i nijak nie da się tego rozwiercić i nagwintować w sensownym rozmiarze. Możesz wtedy ewentualnie próbować wbijać króćce choinkowe ale to już trochę rzeźbienie w gównie.SitoD pisze:Można to jakoś domowym sposobem przerobić na przewód?