Wasze samochody:) Czym jeździcie??
-
- Kontakt:
Wasze samochody:) Czym jeździcie??
Siema:) Do założenia tego luźnego tematu zainspirowała mnie "klątwa srebrnego Volvo" , w którym to kilka osób zaczęło pisać czym jeżdżą i co mają "pod maską". Sam poza rowerami lubię dłubać przy swoim aucie i jak tylko kasa pozwala dodaję do niego coś od siebie:) Jeżdżę "super rajdówką" czyli Peugeotem 205XS, silnik 1,4 na obecną chwilę ok 85 kM przy masie poniżej 800kg, jest to moja druga 205tka po GTI która miała silnik z 405 mi16/ ok 160kM :)W obecnym aucie od czasu kiedy do kupiłem zdążyłem dokupić sporo brakujących elementów oryginału, zamówić full przelot i kolektor 4-2-1 ( oczywiście nierdzewka ), oraz kupić upragnione koła Gotti z epoki przeznaczone do tego modelu:) Teraz wy , zdjęcia też mile widziane, ja też wrzucę jak znajdę chwilę
Pozdro

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jezdze xsara vts z 2004roku,2.0 16v,167km,taki maly kilerek.do tego citroen c5 mk2 2.0 hdi 138km,ekonomiczny,baaardzo wygodny diesel.
tymi dwoma jezdze najczesciej,a wlasne wozidelko to chrysler stratus cabrio z 96 roku,2.0,bodaj 140km.mul jak cholera,ale jazda z otwartym dachem to zajebista rzecz.
tymi dwoma jezdze najczesciej,a wlasne wozidelko to chrysler stratus cabrio z 96 roku,2.0,bodaj 140km.mul jak cholera,ale jazda z otwartym dachem to zajebista rzecz.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
Ja na zawody śmigam białym toledo które jest bardzo wolne ale na maxa ekonomiczne ponieważ pod maską jest 1.9D 68KM
posiadam też Citroena Jumpera Max 2.8HDI 140KM które chodzi jak na busa bardzo fajnie:D ale nim w górach byłem tylko raz pn. pali 10-12/100km aaa dla chętnych mam do sprzedania bardzo fajny samochód o którym nie wspominałem
http://otomoto.pl/mitsubishi-lancer-lan ... 90639.html

-
- Kontakt:
Najczęściej mam przyjemność wozić dupę T4 2.4D 3os + blaszak z tyłu. Świetne auto, nie do zdarcia
W wakacje regularne kursy z towarem, ale poza tym idealne auto do wożenia rowerów, tylko wrzucić na pakę i jazda.
I te 75KM... trochę trwa zanim się to rozbuja więc uczy płynnej jazdy
Za to na krętych odcinkach z górki istny szatan co wyprzedza wszystko, zadziwiająco stabilne auto

I te 75KM... trochę trwa zanim się to rozbuja więc uczy płynnej jazdy

Za to na krętych odcinkach z górki istny szatan co wyprzedza wszystko, zadziwiająco stabilne auto

http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
Dobry temat
Sam samochodu nie mam ale najczesciej jezdze chryslerem grand voyagerem '97 2,5 tdi. Bardzo przyjemny samochod, calkiem dynamiczny i meeeega komfortowy. Do tego duza z niego bestia i jest wrecz idealny na wypady na rower. Na dodatek nie pali tak duzo jak moznaby sie po nim spodziewac. Szczerze mowiac to zadnym samochodem nie jezdzilo mi sie tak dobrze i pewnie. Poza tym czesto tez ujezdzam samochod taty- toyote avensis '09 2,0tdi. Fajny samochod ale bez szalu, za to jego ogromnym plusem jest to, ze jest firmowy, wiec jak tylko jest okazja to raczej mocno go eksploatuje i lubi sobie bokiem polatac czasami

Sam samochodu nie mam ale najczesciej jezdze chryslerem grand voyagerem '97 2,5 tdi. Bardzo przyjemny samochod, calkiem dynamiczny i meeeega komfortowy. Do tego duza z niego bestia i jest wrecz idealny na wypady na rower. Na dodatek nie pali tak duzo jak moznaby sie po nim spodziewac. Szczerze mowiac to zadnym samochodem nie jezdzilo mi sie tak dobrze i pewnie. Poza tym czesto tez ujezdzam samochod taty- toyote avensis '09 2,0tdi. Fajny samochod ale bez szalu, za to jego ogromnym plusem jest to, ze jest firmowy, wiec jak tylko jest okazja to raczej mocno go eksploatuje i lubi sobie bokiem polatac czasami

www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
-
- Kontakt:
Ja na codzien jezdze swoim Citroenem C3 2004 1.4 hdi 93km.
Czesto na rower czy koncerty biore Kango ojca 1.9hdi 2000 (nie wiem ile koni ale malo) bo jest dwu osobowe i ma duza pake - nie musze rozkrecac rowerow tylko jade na miejscowke, tak samo sprzet koncertowy, wszystko wchodzi ;p
Czesto na rower czy koncerty biore Kango ojca 1.9hdi 2000 (nie wiem ile koni ale malo) bo jest dwu osobowe i ma duza pake - nie musze rozkrecac rowerow tylko jade na miejscowke, tak samo sprzet koncertowy, wszystko wchodzi ;p
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM