Jaki amor do street/dirt ???
Jaki amor do street/dirt ???
Mam pytanko bo chce kupic jakiegoś amorka (najlepiej 120mm) góra 130mm
i nie wiem jakiego, przeglądam rózne Marcoki ale zalezy mi tez na tym zeby nie był jakiś strasznie cięzki, potrzebuje go głównie na jeżdzenie na streecie ale i lekki dirt, jak mozecie to cos poleccie (byle nie zadnego blacka bo w nich cos zawsze strzyka jak sie hebluje przodem)
(Patrzyłem MX compa eta 120mm ale nie wiem nic o nim,czy by sie nadał do tego)
i nie wiem jakiego, przeglądam rózne Marcoki ale zalezy mi tez na tym zeby nie był jakiś strasznie cięzki, potrzebuje go głównie na jeżdzenie na streecie ale i lekki dirt, jak mozecie to cos poleccie (byle nie zadnego blacka bo w nich cos zawsze strzyka jak sie hebluje przodem)
(Patrzyłem MX compa eta 120mm ale nie wiem nic o nim,czy by sie nadał do tego)
Spoko tyle że zależy mi jeszcze żeby nie był za cięzki ten amor bo to sie potem czuje chcyba nie??? Np black elite waży jakieś 1,8Kg a DJ 3 130mm juz chyba 2,5Kg a to chyba spora różnica no nie??Pewnie by sie odczuło przy skakaniu nie?
Nie wiem bo sam zastanawiałem się nad DJ 3 ale 2,5 Kg to troche dużo, a własnie ten amor jest chyba w wersji 110 i 130mm?? Nie ma on regulacji jak w blacku zeby se ustawiać zewnetrznie raz 110 raz na 130???
A Mx comp eta 120mm by sie nie nadał dloa mnie ? Napiszcie cos o nim
Nie wiem bo sam zastanawiałem się nad DJ 3 ale 2,5 Kg to troche dużo, a własnie ten amor jest chyba w wersji 110 i 130mm?? Nie ma on regulacji jak w blacku zeby se ustawiać zewnetrznie raz 110 raz na 130???
A Mx comp eta 120mm by sie nie nadał dloa mnie ? Napiszcie cos o nim
Sorry bo nie wiem a czy duża jest różnica miedzy blackiem platinum a elite bo w elite coś ciągle strzyka jak na przewdnim się staje (I podobno nie jest to jakies uszkodzenie tylko tak blacki mają) więc sie pytam czy w platinum tak nie ma przypadkiem no i wogóle czym jest lepszy?
I jak z twardością w platinumie bo mój elite jest jakiś miękki strasznie np. w porównaniu do compa 120mm z 2003 (comp byl dużo twardszy).
???
I jak z twardością w platinumie bo mój elite jest jakiś miękki strasznie np. w porównaniu do compa 120mm z 2003 (comp byl dużo twardszy).
???
No ja waże niecałe 70Kg i własnie chyba bym musial wymienić spręzyne a z jakim sie to kosztem wiąze żeby to zmienić i jakie są wtedy do wyboru, chodzi mi o to ile jest tych sprezyn do wyboru no i jaka cena i czy w serwisie to zrobią???
A nie strzela ci nic jak na przednim stajesz (przy ostrym heblowaniu u mnie tak kijowo strzyka cos w blacku ze juz mnie to wkur...)????
A nie strzela ci nic jak na przednim stajesz (przy ostrym heblowaniu u mnie tak kijowo strzyka cos w blacku ze juz mnie to wkur...)????
-
- Kontakt: