Grimeca czy NS? Supra MT czy DM24

kubanczyk
Kontakt:

Grimeca czy NS? Supra MT czy DM24

Post autor: kubanczyk »

Jaka piaste wybrac... Grimece czy NS Roller?? Jaka obrecz... Alex DM24 czy tez moze Supra MT?? Za i przeciw.
Thanksior
NO FATE
R@f@eL
Kontakt:

Post autor: R@f@eL »

Bierz Grimece i DM24!!!:-)
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

Co do piasty do raczej NS. Sam na nim jezdze i jest zajebisty.

A co do obreczy to do czego konkretnie?
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

ns roller i obrecz jaka chcesz:) obydwie sa zajebistee zalezy ile masz kasy :) ja tam bede bral n aprzud dm24 a na tyl mt
kubanczyk
Kontakt:

Do czego hmmm... Nie bawie sie specjalnie w jakies trikowanie. Smigam głownie po miescie ale jakies górki tez sie zdarzaja: ) Głownie szybka jazda : ] Nie nawidze sie wlec: / A co do kasiurki to róznica miedzy jedna a druga to 30 zetek. Nie taka tragedia... Ale z drugiej strony za to juz mam szprych np.
NO FATE
kobraxo
Kontakt:

Post autor: kobraxo »

mam ns roller od kilku dni i moge powiedziec ze jest zaje.bista, zobaczymy jak bedzie z zywotnoscia :P
http://tiny.pl/mpqb <<night session!
Dummy
Kontakt:

Post autor: Dummy »

mam 2 kolka na piastach nsx i dm24 (z tylu 24cale) - tydzien temu posypalo sie cos w tylnej piascie - zrobilo sie ostre kolo (ktos kiedys pisal, ze w piascie dm tak sie stalo). mam te kolka od niecalych 3 miesiecy...

ale powiem jedno - zawsze cos moze sie zepsuc i nie mowie, ze piasta do bani, wrecz przeciwnie - bardzo mocna i fajnie glosno przeskakuje bebenek.

zadzwonilem do 7anna i powiedzieli, zebym wyslal i naprawia, lub wymienia bebenek i od razu odesla spowrotem - i zebym na kartce napisal adres zwrotny, bo wtedy szybciej wysla, jezeli cos bedzie zamazane na kwitku z poczty. nie chcieli nawet rachunku, zeby potwierdzic ile czasu mam piaste. tak wiec juz czekam na odeslanie mi kola. no a przednia piasta to juz w ogole miodzio chodzi:) SZCZERZE POLECAM PIASTY NSX

a jezeli chodzi o obrecze - teraz gdybym mial wygor, to chyba wybralbym supry 2 razy na przod 26" a na tyl 24" (tak jak teraz mam na dm24) - pewnie i mocniejsze troche, a scianka wysoka jest swietna do v'ek. dm24 ma troszke niskie scianki i przy corratecach i oponkach tioga factory dh2.3 trza je porzadnie ustawic, zeby lapaly na calej powierzchni scianki i zeby nie tarly o opone - wygodniejsze sa chyba klocki z okladzinami, bo nie maja takiego ksztalu jak corratecki - z reszta na zime i tak trza zostawic te klocki w domu i poszukac czegos innego, bo na mokrym corratec to beznadzieja :)

mam nadzieje, ze pomoglem :)
...::: KAWASAKI ZX-6RR 2005 :::...
kubanczyk
Kontakt:

Thanksior Dummy: )
NO FATE
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

To ja na Twoim miejscu wzialbym piasty NS i obrecze DM24. Nie ma sensu brac supry...
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
Kisiel
Kontakt:

Post autor: Kisiel »

no więc tak ja mam piasty grimeca ale tył mi sie dość szybko posypał tzn jak zwykle to bywa w grimecach wygieła mi sie oskaże nie mogłem jej wyjąć z korpusu między łożyskami ale jakoś sie udało, ale piasty naprawde godne uwagi i polecenia bo są super tylke te ośki....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

czemu nie ma sensy supry ??....ja na przyszly sezon na 100% biore dwie supry mt 24" chyab ze wyjdzie cos nowego w tej cenie pzdr
www.mm-foto.pl
Maciek_08
Kontakt:

Post autor: Maciek_08 »

supra wypas!!! Jeśli zbiore kase to kupuje sobie supre v albo mt. Kumple jeźdża kaują i nie narzekają. DM 24 też są fajne ale jakoś większe zaufanie mam do supry
ODPOWIEDZ