Koledzy, przypadkowo usunąłem poprzedni temat o chodzieskich trasach - chciałem usunąć spam robota i kliknąłem nie to co trzeba. Zakładam więc nowy, aby kontynuować tu ustawianie się na kopanie.
w niedziele spotykami sie na rozancu a potem do łopaty akcja jest na tyle cicha ze robia to 2 ekipy piła i gniezno w oklicy gontynca niechcieli bysmy zielonych na karku wiec jak skonczymy to powiemy z drogiej storny kazda pomoc sie przyda wszelkie ekipy kontkatuja sie przez kaktusa pozdrawiam sprawa jest na tyle powazna ze moze byc fajne miejsce w wlkp ale nikt podczas kopania nie moze nas zczaic
Jak chcecie pomoc to zrobicie odnoge trasy grabie i łopaty najlepiej sie podzielic zeby kazdy wiedział co robic no i rowery do testów miesce spotkania na gontyncu przy głównym szlaku pieszym powalony konar drzewa
witojcie juz jestem nie mialem dostepu do neta przez chwile jutro pospolite ruszenie przynajmnie kawlatek wiec jesli kto moze spotykamy sie na drodze do leśnictwa jacewko kierunek czarnkow (z poznania zjezdzacie z krajowej11-stki na czarnów) jedziecie az zobaczycie drogowskaz jacewko po lewej stronie zostawiacie auto i w gore jak by co to pisac smsa 519142080 kolega pokieruje
Nastepna niedziela napewno bedziemy juz katowac gontyniec i zmiany beda takze kto chce z wlkp pokulac juz na gontyncu to mozna a bedzie jeszcze wiecej tylko pamietajcie "no dig no ride" i to tyczy sie kazdego