Czyżby w jednej goleni air w drugiej sprezyna?pico931 pisze:- "Fox Factory Series 40 Fit RC2 Hybrid Air w/Ti coil spring" co to za "hybrid" ?
Połączenie zalet jednego i drugiego? Czy tylko asysta powietrza jak w dirt jumperze?
Spaced pisze:aka praktyka? Wiesz co sie dokładnie stało? Nie? To teoria.
2 lata potem, majac 17 lat mialem 170cm wzrostu - teraz mam 192cm.. Poza tym L-ka L-ce nie rowna o czym doskonale wiesz ale sprytnie manipulujesz slowami.Spaced pisze:rower w rozmiarze Ś ci idealnie leży, a chwile potem ze rower w rozmiarze L ci idealnie leży.
Sam jestes dzieckiem PB, ze wszystkimi mailowales, o wszystkim wiesz i Twoj rower przebija kazdy inny pod kazdym wzgledem.. A moze zaczniesz w koncu jezdzic i nie czepiac sie kazdego zdania w kazdym temacie ktory jest zakladany na tym forum?Spaced pisze: Kocham to jakim jestes dzieckiem PB.
Wiem ze wszystko peka, i nie twierdze ze trek bedzie pekal nagminnie ale daje to do myslenia. Era rowerow ktore 2 sezonow nie zrobia...Kamil89 pisze: pokaż mi jaką kolwiek której nie widziałeś pękniętej czy złamanej ...
Wrzucałes je w odstępie pół roku. Końskie hormony odstaw albo przestań sciemniać.BikerJG pisze:2 lata potem, majac 17 lat mialem 170cm wzrostu - teraz mam 192cm.. Poza tym L-ka L-ce nie rowna o czym doskonale wiesz ale sprytnie manipulujesz slowami.
Nie, jestem programem komputerowym.BikerJG pisze:Czy ty czlowieku masz jakies zycie poza wirtualem?
Nie napisałes ale napisałes, że masz to w dupie przy czym pekła bo skoro widzisz fote to rama jest słaba. No chyba, ze po okazji kupisz to bedzie mocna...BikerJG pisze:A gdzie ja napisalem ze rama pekla pod sklepem?
BikerJG pisze:Wg mnie to jest FAKT, poza tym to juz 2 trek jakiego widzialem ktory pekl - a tych ram chyba nie ma tysiace na rynku. A co sie stalo nie wiem i nie mam zamiaru o tym pisac,
Patrz - > mój podpisKamil89 pisze:co do złamanych ram , pokaż mi jaką kolwiek której nie widziałeś pękniętej czy złamanej ...
Mam dokładnie to samo odczucie, wszystko się teraz robi na sezon albo najlepiej "For [One] Race Only".BikerJG pisze: Rama mega ale sprzet, ktory teraz sie produkuje nie jest trwaly, ten sport rozwija sie w zlym kierunku wg mnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości