anteki pisze:Gunter, a co do tego adwokata, to przyznaj teraz że była to bajka, prawda?Skoro nie domagasz się zwrotu kosztów sądowych i kosztów zastępstwa adwokackiego, ten Twój "adwokat" i cała sądowa sprawa brzmi co najmniej niewiarygodnie.Zresztą jak od samego początku
Jak już wspomniałem sprawa dla mnie jest zakończona, więc nie będę się rozpisywał. Sprawa w sądzie to nie bajka, mój adwokat skontaktował się mailowo z off_road-em. Opisał mu sprawę, więc z pytaniami odsyłam do off_roada. Ten sam jednobrzmiący e-mail mam na skrzynce. Nie mam w planach jednak go udostępniać, no chyba, że zostanę do tego sprowokowany.
Dziwi mnie to, że w tak oczywistej sprawie, wciąż są osoby stające po stronie śmiesznych argumentów off_roada.
Zastanawiam się, czy te same osoby, nie zmienią zdania pożyczając mu pieniądze.
Niech każdy niedowiarek prześle kumplowi 1 zł na jego konto z przekręconą jedną cyfrą KONTA BANKOWEGO i przeczyta sobie komunikat.
Jedną z funkcji forum, jest informowanie o nieuczciwych kontrahentach,
tak właśnie zrobiłem, jednak dało się odczuć ,pomimo tak prostej sprawy, że gro forowiczów nadal uważa, " uwalić nowego, przecież obraża naszego kolegę! "
Przedstawiłem fakty niech każdy wyciągnie własne wnioski.
Ktoś wspomniał, że to drugi zamach na off_roada, i oskarżyciel okazał się WAFLEM.
Nie dziwi mnie, że tak został odebrany jeśli w sprawie wypowiadali się w większości " OBIEKTYWNI " zwolennicy off_rouda.
Nie znam pierwszej sprawy, więc nie będę zajmował stanowiska, jednak oczywistym jest. NIKT NIKOGO NIE OSKARŻA BEZ POWODU.