PIOTR.K znany jako [off_road] oszust!

Sert93
Kontakt:

Post autor: Sert93 »

Gunter pisze:Jedną z funkcji forum, jest informowanie o nieuczciwych kontrahentach,
tak właśnie zrobiłem, jednak dało się odczuć ,pomimo tak prostej sprawy, że gro forowiczów nadal uważa, " uwalić nowego, przecież obraża naszego kolegę! "
Po części sam sobie jesteś winien, przejrzyj swoje wcześniejsze wypowiedzi, ni jak mają się wizualnie do tej, panuje tam chaos i masa błędów, a to nie wygląda dobrze. Jeżeli chcesz wyglądać na kogoś wiarygodnego, zachowuj się na forum tak, jak na to przystało, ostatni post wygląda już zupełnie inaczej. Pozdrawiam
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Gunter pisze:Niech każdy niedowiarek prześle kumplowi 1 zł na jego konto z przekręconą jedną cyfrą KONTA BANKOWEGO i przeczyta sobie komunikat.
powiem Ci ze ja tak kiedys zrobilem-niespecjalnie.I przelew wrocil po dwoch dniach.Rozne sa praktyki bankowe,spotkalem sie rowniez z bankiem ktory odrzucal przelewy w ktorych nazwa odbiorcy nei pokrywala sie z nazwa klienta banku-takie przelewy tez odrzucal z tym,ze trwalo to tydzien a nie dwa dni.
Gunter pisze:Jedną z funkcji forum, jest informowanie o nieuczciwych kontrahentach,
tak właśnie zrobiłem, jednak dało się odczuć ,pomimo tak prostej sprawy, że gro forowiczów nadal uważa, " uwalić nowego, przecież obraża naszego kolegę! "
sa 3 rodzaje prawdy-swieta prawda,tyz prawda i gowno prawda (pytanie konkursowe-z kogo to cytat?). nie ulega kwestii ze offroad dal dupy.ale powiem szczerze,ze nie wierze ze nie dalo sie dogadac w innym sposob-pismo nie doszlo (moze dlatego,ze sie przeprowadzil w miedzyczasie?) ale gdyby Twoj przedstawiciel wyslal maila (chyba najprostsze co mozna zrobic w takiej sprawie) to zapewne off_road by go odebral i sprawa zostala by zalatwiona szybciej.Jasne,mozna sie unosic honorem "dalem mu szanse,nie wykorzystal to teraz idziemy na oficjalnie" tylko jak widac na zalaczonym obrazku czasem warto zamonitowac jakis czas pozniej o kase.Prosty mail "gdzie kasa" i mysle,ze sprawa bylaby zalatwiona.

nie znam ani offroada ani Ciebie.ale po chaotycznosci Twoich wypowiedzi,nie przestrzeganiu regul pomimo upomnien i powtarzaniu caly czas tego samego w roznych miejscach dosc ciezko nie byc do Ciebie nastawionym negatywnie.
tyle z mojej strony.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Gunter pisze:Ktoś wspomniał, że to drugi zamach na off_roada, i oskarżyciel okazał się WAFLEM.
Moj drogi to nie o mnie była mowa, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodzi o wątek o kimś innym w innej sprawie która to sie skończyła tak jak ta. Jeden zaczął inny skończył...

Sprawa została załatwiona w niecałe 12h od powiadomienia mnie. Oby wszystkie na tym forum były tak szybko załatwiane i bez większych zgrzytów.

Suchy mail z tekstem niepoparty żadnymi dokumentami dla mnie jest całkowicie nieważny nadal czekam na skany prawdziwych dokumentów z podpisami i pieczątkami.
Co ma ponoć nastąpić jutro.

Temat do zamknięcia.
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

piotrex pisze:nie znam ani offroada ani Ciebie.ale po chaotycznosci Twoich wypowiedzi,nie przestrzeganiu regul pomimo upomnien i powtarzaniu caly czas tego samego w roznych miejscach dosc ciezko nie byc do Ciebie nastawionym negatywnie.

Ale fajnie bylo by byc nastawionym po prostu obiektywnie.. Nie wymachiwac ostrzeżeniami jak to masz w zwyczaju - nie kazdy jest tak obyty z zasadami na forum jak Ty.
Gunter pisze:Dziwi mnie to, że w tak oczywistej sprawie, wciąż są osoby stające po stronie śmiesznych argumentów off_roada.
Mnie i wielu innych ludzi rowniez.

Temat chyba mozna uznac za zakonczony, obiektywni pozostana obiektywnymi.
Zablokowany