off_road zamknięty temat nie zamknięta sprawa

ravfr
Kontakt:

off_road zamknięty temat nie zamknięta sprawa

Post autor: ravfr »

Panowie Modzi , dlaczego zamknęliście temat : http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=68977 ?
Sprawa jest oczywista , jest nakaz sądowy zapłaty, jest dokładny opis sytuacji , jedynym wytłuczeniem off_roada jest dokonanie przelewu na "pomylony" nr konta , co jest niewykonalne, dociekliwym służę opinią bankowca.
Swojego nie tykamy ?
Niesławny Blackdemon wyleciał ze mniejszy przekręt.
PS. Nie mam pojęcia jakich potrzebujecie dowód , by oszusta nazwać po imieniu. :(
Las3k_91 Ldz
Kontakt:

Post autor: Las3k_91 Ldz »

Trudno się nie przyłączyć do pytania.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Ravfr-cytujac za Twoim kolega Gunterem- "Jak już wspomniałem sprawa dla mnie jest zakończona, więc nie będę się rozpisywał. "
skoro obie strony uznaja sprawe za zakonczona to nie widze przeszkod w zamknieciu go.Jesli ktoras ze stron ma inne zdanie na ten temat to prosze pisac na pw,nie ma problemu z otwarciem.Ale powtarzam-STRON.A nie osob postronnych.

Czy sprawa jest juz jasna?
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

piotrex pisze:Ravfr-cytujac za Twoim kolega Gunterem- "Jak już wspomniałem sprawa dla mnie jest zakończona, więc nie będę się rozpisywał. " skoro obie strony uznaja sprawe za zakonczona to nie widze przeszkod w zamknieciu go
no właśnie...
ravfr nie rozumiem w ogóle po co ten temat. Sprawa nie dotyczy Ciebie. Obie strony uznały że temat do zamknięcia. Więc po co...? Dla sensacji? Od tego masz telenowele w tv.
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

piotrex pisze:Czy sprawa jest juz jasna?
Sprawa byłaby oczywista gdyby pieniądze zgodnie z umową, zostały wpłacone pół roku temu. Gdyby nie nakaz sądowy i haja na forum , kasa dalej "błąkała" by się po świecie. Temat został zamieciony pod dywan, nie ma winnego. Póki co, to kombinator wygraża na mailu osobie pokrzywdzonej.
piotrex pisze:skoro obie strony uznaja sprawe za zakonczona to nie widze przeszkod w zamknieciu go.
Rozumiem, że otworzysz temat gdy Łukasz zwróci się o to?
piotrex pisze:Ale powtarzam-STRON.A nie osob postronnych.
Przejrzystość gwarantuje uczciwość.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

ravfr pisze:Gdyby nie nakaz sądowy i haja na forum , kasa dalej "błąkała" by się po świecie
tego nie wiesz, to tylko Twoje osądzenie. Na pewno sam temat wpłynął na to że w końcu przelew doszedł, ale na pewno nie możesz osądzać że to wpływ "groźby i strachu" o tym przesądził
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Czy ktoś tu ma jakikolwiek interes w zamiataniu sprawy pod dywan? Off-road swój?
ravfr
jeśli tak rozpatrujesz sprawę to każdy użytkownik jest swój.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Nie zamierzam się tu wypowiadać tak Gunter jak i Ja stwierdziliśmy, ze temat jest zakończony.
Mało mnie interesuje, ze dla ravfr sprawa jest nie zamknięta...
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

ravfr wytłumacz mi człowieku o ci chodzi ? jesteś matką Guntera czy co ? ty pierwszy zaczynasz sprawe , ty sie rzucasz kij wie po co ... Nadażyła sie okazja i chcesz pokazać ze jesteś taki pro elo zajebisty czy jak ?
obie strony uznają sprawe za zamkniętą a ty .... co ? chcesz winnego za wszelka cene - prosze ( nie osądzam off-roada - pisze żeby skończyc sporawe xD )
off-road oj ty niedobry , ty
wystarczy ? mozna skończyć temat ?
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Spił się pewnie i teraz doła łapie. Nakaz istniał tylko w wyobraźni Guntera. :D
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

zakladam,ze skoro ani Ravfr ani Gunter nie odezwali sie od doby to tym razem juz temat naprawde jest wyczerpany.
Zamykam.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zablokowany