Baaaardzo zastanawiające pytanie:
xDkrystian
jeszcze pytani czy efektem asymetrycznego wahacza może być rogal na ramie tzn przód jest prosto a tył idzie lekko w lewą stronę?
_/_/_/_/_/_/Mail babki_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
oni probowali ja zamontowac ale jak zobaczyli ze jest krzywa to dali spokoj i powiedzieli ze najpierw jeśli już to trzeba ja prostowac (o ile się w ogole da wyprostowac )
_/_/_/_/_/_/xDkrystian_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
i jeszcze taka sprawa czy mogę odmówić zwrotu ramy ponieważ od pana z serwisu usłyszałem
"Próbowaliśmy wyprostować ramę, lecz nie dało się tego zrobić"
_/_/_/_/_/_/Mail babki_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
Dzwonilam do nich i nic nie prostowali bo to kosztuje troche wiecej niż 100zł które zapłaciłam za geometrie i rozkręcenie roweru żeby zamontowac , pozatym powiedzieli ze nie ma sensu prostowac bo nie ma pewności ze się da wyprostowac po trzecie wszelkie tego rodzaju czesci po sprostowaniach i innych manipulacjach sa potem już osłabione i bez sesu jest to robic , wiec chyba pan cos nie zrozumial sensu ich wypowiedzi,
Moim zdaniem xDkrystian na sile łapie za słówka... bo szczerze wątpię, że ta rama była w jakikolwiek sposób prostowana.
"Próbowaliśmy wyprostować ramę, lecz nie dało się tego zrobić"- to jest cytat z rozmowy telefonicznej a nie mailowej(popraw mnie jesli sie mylę). Juz mowie o co mi chodzi. Mówię do kumpla np. "
probowałem zjeść buraka, ale nie dałem rady". Moze to znaczyć, że nawet nie ugryzłem tego buraka bo(...) albo, że do zjedzenia całego buraka został mi jeden kęs.
Co innego jakby to było na mailu, gdzie pewnie bardziej przemyślanych słów się używa.