Witam. Potrzebuję konta bankowego w pełni darmowego oczywiście karta debetowa, dostep przez internet i sms oraz najlepiej jakies tanie przelewy. Nie moze to byc konto w mBanku (gdyz juz jedno posiadam) oraz Alior banku (niemiła obsługa, nie zachowali się dobrze wobec mnie więc nie będe im pchał swoich pieniążków ). Czy istnieje cos jeszcze takiego ? oczywiscie nie moge liczyc na comiesieczne przepływy na koncie gdyż czasami leży nieużywane - z tego powodu również kilka kont odpadło. Czy możecie mi coś polecic ? Prosze o pomoc
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
Idź do innego oddziału alirora gdzie zostaniesz obsłużony przez inną osobę. Ewentualnie lukasbank/credit agricole jak zrobi się miesięcznie 3 przelewy czy coś tam to jest za darmo, a jak nie to płacisz 3zł (chociaż mi podnieśli do 5, w sumie to olewam).
Ja mam bzwbk i nie narzekam. Miła obsługa, internet jest, potwierdzenie sms, jedynie opłata za kartę jeśli się jej nie użyje chociaż raz w miesiącu coś koło 2/3 zł
tak jak Lasek korzystam z mBanku i jest git, za karte 2zl na miesiac z tym ze jezeli obrot na karcie bedzie wiekszy niz 200zl (chyba) to jest darmowo.
5zl kosztuje miesiecznie wyplacanie ze wszystkich bankomatow i jesli ta usluga jest aktywna to 2zl nie jest pobierane.
w ing (direct) masz wszystkie przelewy/bankomaty/wpłatomaty za darmo, dopóki obsługujesz konto sam. dopiero jak chcesz wpłacić/wypłacić pieniądze w placówce banku płacisz, ale nie po to zakłada się konta direct.
5zł miesięcznie za kartę, ale tylko dopóki nie przekroczysz (w sumie, nie jednej transakcji) 100zł w płatnościach - żaden problem, jakieś zakupy, tankowanie paliwa, itp...
jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi zjedli chociaż złotówkę miesięcznie.
Ja mam konta w WBK i baardzo polecam. Wszystko jest za freeko do 26lat. Pozniej muszą być przychodzy w wysokości 1tys. I trzeba choć raz w miesiącu zapłacić kartą. Nawet za 50gr