Mega tania kamerka MD80

Marvel
Kontakt:

Mega tania kamerka MD80

Post autor: Marvel »

Dzisiaj dokopałem się do Chińskiego wynalazku "pseudo GoPro" .
W zestawieniu cenowym z GoPro kosztuje grosze a z tego co widziałem kręci w miare jak na swoją cenę filmy. Co o tym sądzicie?
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Podaj jakiś link, cokolwiek do tego cuda.
Z gówna bata nie ukręcisz.
TheSebaFr
Kontakt:

Post autor: TheSebaFr »

kolega to miał, jesli nią nie ruszasz to cos nakręci, ale jak zalozysz np. na kask to nic nie widać :)
muras
Kontakt:

Post autor: muras »

Bylo wiele razy na forum. Ogólnie nie warto, dwóch znajomych miało i obaj narzekali. Sprzęt kompletnie nie nadający się jako kamera na pokład czegokolwiek. Nie tylko dla tego że klatkuje przy wstrząsach, ale tez z powodu bardzo małego kąta widzenia. Lepiej poszukać używanych pewnych kamer, gopro albo podobnych.
Marvel
Kontakt:

Post autor: Marvel »

dzieki
AdiFreerider
Kontakt:

Post autor: AdiFreerider »

ja kupiłem to gówno prosto z Chin, na allegro za 49zł z wys. i przyszła odrazu zepsuta, nie działają dwa przyciski -.- więc nawet nie jestem w stanie określić jak to nagrywa... negatyw dla gościa już poszedł i sprawa zgłoszona do allegro.
poeta
Kontakt:

Post autor: poeta »

http://poeta.pinkbike.com/channel/ride/
mam zrobiłem jeden filmik i leży. Film jeszcze musiałem skompresować, normalnie jakość była lepsza ale narywa do avi. i pliki są ciężkie. Nie nagrywam nią więcej bo mi się nie chce, jakbym miał gopro to też by leżało :P
trzymajmy się ramy to się nie posr...
ODPOWIEDZ