Mega tania kamerka MD80
Mega tania kamerka MD80
Dzisiaj dokopałem się do Chińskiego wynalazku "pseudo GoPro" .
W zestawieniu cenowym z GoPro kosztuje grosze a z tego co widziałem kręci w miare jak na swoją cenę filmy. Co o tym sądzicie?
W zestawieniu cenowym z GoPro kosztuje grosze a z tego co widziałem kręci w miare jak na swoją cenę filmy. Co o tym sądzicie?
Bylo wiele razy na forum. Ogólnie nie warto, dwóch znajomych miało i obaj narzekali. Sprzęt kompletnie nie nadający się jako kamera na pokład czegokolwiek. Nie tylko dla tego że klatkuje przy wstrząsach, ale tez z powodu bardzo małego kąta widzenia. Lepiej poszukać używanych pewnych kamer, gopro albo podobnych.
-
- Kontakt:
http://poeta.pinkbike.com/channel/ride/
mam zrobiłem jeden filmik i leży. Film jeszcze musiałem skompresować, normalnie jakość była lepsza ale narywa do avi. i pliki są ciężkie. Nie nagrywam nią więcej bo mi się nie chce, jakbym miał gopro to też by leżało :P
mam zrobiłem jeden filmik i leży. Film jeszcze musiałem skompresować, normalnie jakość była lepsza ale narywa do avi. i pliki są ciężkie. Nie nagrywam nią więcej bo mi się nie chce, jakbym miał gopro to też by leżało :P
trzymajmy się ramy to się nie posr...