ranking sklepów internetowych

gaar
Kontakt:

Post autor: gaar »

Mk Bike -> brałem od nich części Sachs'a, Race Face, Bbb, i dużo innych - wszystko było ok, tylko opakowanie... częsci położone na kawałku tektury i obwinięte taśmą (!!!), ale nie przeszkadzało mi to, bo robili paczkę gadając ze mną na gg, więc wiedziałem co i jak. Kontakt e-mailowy szybki, ale beznadziejny - piszę, że mostek taki lub taki (miałem krótką rure w amorku) - odp.: "jaki mostek" ;-) Przynajmniej nie płaciłem za wysyłkę, a brałem głównie promocje... Wyszło tanio ;-) Na pewno jeszcze u nich coś zamówię...

Twomark - brałem od nich Hawk'a, ogólnie ok, ale zostawiasz tam hajs, i to sporo, a i tak trzeba płacić za wysyłkę... Za to mają " - ". Kontakt e-mailowy wprost zajebisty - szybki, wszystko z cenami, zdjęciami itp - tu mają dużego " + " Dziś zamówiłem u nich częsci za 650 złotych - jeżeli znów będe płacił za wysyłkę - to będą ostatnie zakupy w Twomarku...

Jak dostanę odpowiedź - "co z wysyłką" z Twomarku, dam znać - może się poprawili ;-)))
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

to ja Wam powiem ze zamawialem tylko w Epicentrum i wygladalo to tak:

1-wszy raz: paczka za prawie 800zl.zamowilem,dostalem dobre ceny,Brzydal powiedzial ze oczywiscie wszystko wysle za 2 dni bodajze i fajnie.Czekam tydzien,drugi i sie wkur wilem-dzwonie i nikt nie odbiera.Okazalo sie ze Brzydal pojechal do Niemiec na 2 tygodnie i zostawil wszystkie sprawy komus innemu ale ten z kolei nic o mojej paczce nie wiem,poprosilem o kontakt telefoniczny w sprawie wyjasnienia sprawy.Dostalem maila ze wlasnie ze nikt nic o paczce nie wie,a ze numer jest nieprawidlowy.No do chu ja wacława jak nie jak tak?! Sprawdzilem 3 razy..No ale dobra Brzydal wraca za 4 dni to trudno poczekam.Dzwonie za 4 dni do Brzydala i sie dowiaduje ze kolega mial wyslac ale nie wyslal i on nie wie co jest obecnie dostepne wiec ze sprawdzi i mi zadzwoni.Po godzinie dostaje telefon ze z 10 zamowionych rzeczy w ciagu najblizszego tygodnia moze mi wyslac 3 albo 4...Bo wtedy jak zamawialem bylo,ale paczki nie wyslali wiec towar sprzedali,a ze nie ma juz u dystrybutorow to zeby w sciane.Dobra dostalem te 4 rzeczy w ciagu 2 tygodni,a reszte mialem dostac kiedys tam jak bedzie u dystrybutorow.To czekam.W miedzy czasie dokonalem zamowienia po raz

2-gi.Domowilem jeszcze hampla BlackBox'a na tyl.I tu paczka przyszla w ciagu 2 tygodni,niestety poczekalem troche dluzej niz bylo mowione ale zawartosc paczki mi to zrekompensowala-z powodu pomylki zamiast nbx-a 2,3 dostalem gazzaloddi-ego 2,3 za !!90zl!!.Dowiedzialem sie ze jak mi nie przeszkadza to moze zostac tak jak jest. Super ;)

3-cie zamowienie-Mastiff +DNM so140a+stery Ritchey. Na wszystko dostalem rabat,2 razy podkreslilem ze proszę o dostarczenie w sobote,nawet jeśli by się to wiazalo z doplata. Mialo być za jakies 2-3 tygodnie.Przyszlo po 4,5 tygodnia. Dzwoni do mnie we wtorek kurier ze ma paczke i ze nikogo nie ma w domu.Do kur wy nedzy mowilem ze sobote!! A poza tym cos się nie zgadza-paczka miala być za jakies 2900zl a kurier mowi cos o 1600.Okazalo się ze u dystrybutora nie było amorka, ktos miał mnie o tym powiadomic,ale tego nie zrobil. Po za tym cena na stery była katalogowa,a nie ta która wynegocjowalem.A wlasciwie która zaproponowal mój rozmowca.

4-ty zakup.Napinacz Truvativ 1.Miał być za 5 dni.Czekalem 3 tygodnie az w koncu podziekowalem.

Wniosek: Moje zamowienia mialy miejsce od marca 2004 roku do wrzesnia 2004 roku.Należy wiec liczyc ze były to problemy wieku niemowlecego. Jakkolwiek nie powinne mieć miejsca,ja w niedalekiej przyszlosci pewnie znowu sprawdze poziom obslugi klienta w Epicentrum.

P.S. Brzydal masz caly czas na gg opis: „nie ma mnie [www.sklep.dirt.pl]”...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

Nie tylko Ty miales przygody z Epicentrum. Ja im juz podziekowalem za wszelie uslugi...
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
piotrex
Kontakt:

a kiedy miales z nimi "przygode"??
igorto
Kontakt:

Post autor: igorto »

Tak miedzy powiedzmy marcem a czerwcem - nie pamietam dokladnie...
http://tiny.pl/2g3 - maj fotos bejbe....
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

gtrowery.pl

+dobry kontakt, da sie dogadac o jakis tam rabacik, szybka wysyłka po zamówieniu

-zamówiłłem kółko, zapletl je i wysłali a dopiero potem napisali ze inne szprychy( ale + za to ze napisali"moze pan nie odbierac"),kólko zaplecione ale wcale nie idealnie proste...moze 48 szprych sie trudniej centruje ale mimo wszystko powinno byc idealnie prosto

ogólnie polecam

ProBike-www.bikeww.pl

+zamówiłem kanape i łancuch i paczka była nastepnego dnia

-nie ma minusów

polecam

MkBike

+łatwo sie dogadac, szybkie paczki

-przy kazdym zamówieniu prosięm o jakas naklepke na rower, nie dostałem nigdy( to kaki malutenki minusik)

Polecam

Epicentrum

+łatwo sie dogadac, rabaty

-nie ma minusów

Polecam
piotrex
Kontakt:

Lucid moze epicentrum nei ma minusow w Twoim odczuciu bo w moim ma dosc spory ;)...ciekawe kiedy sie tu Brzydal wypowie...
Lucid
Kontakt:

dokładnie, to było tylko i wyłącznie moje zdanie po moich doswiadczeniach z tymi sklepami...np paru kumpli miało problemy z mk bike ale ja nie miałem, a pisze za siebie wiec tak napisałem jak jest, pozdro
Adri@n
Kontakt:

Post autor: Adri@n »

w mk bike zamowilem mostek szybko doszedl wszystko bylo ok no ale to nie znaczy ze za kazdym razem tak bedzie i to jest niezalezne od sklepu bo moze sie zdaxyc ze przegapia to zamowienie
Adri@n
Kontakt:

Post autor: Adri@n »

a zapomnialem chodzi o sklep w Jaworznie
Lucid
Kontakt:

sklep krabola i net bike( powiązane) jak narazie transakcja w toku ale juz chyba tam nic nie kupie...

rowerowy.com, zamówiłem kółko, oczywiscie dostałem maila , dogadałę sie , miło, fachowo, teraz czekam...
Lucid
Kontakt:

przesyłka obiecana na jutro, czekamy, jutro napisze...
piotrex
Kontakt:

topic up ;)
Q8a
Kontakt:

Post autor: Q8a »

ja tam mysle ze mk bike zszedl na psy przez ostatni rok. Sosnowiec jest spoko bo sa spoko sprzedawcy itd. a Jaworzno czyli siedziba glowna sie stala ciulowa. kiedys mk bike sie staral naklaniad na jazde. Zbych sie spotykal z nami (biekrami :) ) teraz chodzi tylko o to zebysmy cos kupili. jedyna rzecz ktora zostala z tamtych czasow i jest spoko to to, ze daje na kreche i niech mu to bozia w dzieciach wynagrodzi. Sosnowiec 90% tak, Jaworzno 70% nie
Montar para vivir, vivir para montar...!
zinow
Kontakt:

Post autor: zinow »

dziwie sie negatywnym opiniom, tym bardziej ze MK BIKE do tej pory nigdy mnie nie zawiedli, co do obslugi moge tylko powiedziec jedno jest taka stronka http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=670627 i tam dosc jasno wynika z opini kupujacych ze wszytko jest w porzadku
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

ta, komentarze na allegro bardzo duzo mowia...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

cze, ja polecam www.mkbike.com.pl, www.skleprowerowy.com
i www.ride-zone.com. Dziś zamówilem u nich sidelko także za pare dni będe mógl powiedzieć czy są oki, :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
strah
Kontakt:

Post autor: strah »

witam!
narazie wg mnie najlepszy jest rowerowy.com -szybka przesyłka niskie ceny i rabaty,
mkbike też spoko ale:
jak zamawiałem przeżutkę SRAM to dostałem MARS :D, jeszcze jak zamawiałem kierkę nsx X-UP to przyszedł mi X-UP XL -to akurat duży plus. szkoda tylko że gdy zamawiałem koło na piaście WinZip to nie dostałem piasty NS Coaster bo ta mi się potem bardziej spodobała :P pozatym może być.
bad

Post autor: bad »

ride zone jest the best, paczki porzychadza bardzo szybkoo, bardzo..
ODPOWIEDZ