wrocław
wrocław
jest tu ktos z wrocławia? jak tak to piszcie tu gdzie jezdzicie i moze zrobilibybysmy kiedys takie spotkanie na ktorejs z fajnych miejscowek?
^_^ Teraz to tanio nie kupisz raczej ale z tego co wiem to w Robexie sa ale za 579 zl ale jedz do ignaszewkimtb na canaletta i sie zapytaj czy maja a jak tak to za ile mysle ze za ok 520 to ci puszcza.
Byl jeden do sprzedania nawet dzisiaj za 450 uzywany miesiac wiec na gwarancji i z wymienionym olejem ale nie wiem czy jeszcze bedzie po mial sie klijent jutro zglosic po niego. A masz juz kase to ewentualnie moge sprobowac ci cos zalatwic albo sobie zalatwie cos lepszego a tobie sprzedam mojego :)
Jak cos to moje gg to 934712.
Byl jeden do sprzedania nawet dzisiaj za 450 uzywany miesiac wiec na gwarancji i z wymienionym olejem ale nie wiem czy jeszcze bedzie po mial sie klijent jutro zglosic po niego. A masz juz kase to ewentualnie moge sprobowac ci cos zalatwic albo sobie zalatwie cos lepszego a tobie sprzedam mojego :)
Jak cos to moje gg to 934712.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
A zes mnie Gilu wyprzedzil :) Widze ze znasz faziego jak masz do niego gg :)
A tak poza tym to gadalem dzis z nim i mial klamke od magury juli do opchniecia a ty chyba taka chcesz wnioskujac po podpisie (tzn chyba mial caly hampel ale zawsze sie idzie dogadac)
A tak poza tym to gadalem dzis z nim i mial klamke od magury juli do opchniecia a ty chyba taka chcesz wnioskujac po podpisie (tzn chyba mial caly hampel ale zawsze sie idzie dogadac)
-
- Kontakt:
No i ja jestem tez z Wrocka. A jezdze glownie na bsk71 bo do kili sie dluzej jedzie a hopy na bsk sa jakby latwiejsze, choc ostatnio uswiadomilem sobie ze moglbym spokojnie skoczyc ten stolik na kili. Pojezdzimy, zobaczymy, ale to juz raczej na nastepny sezon, bo i bedzie cieplej i bedzie na czym jezdzic.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Kuba kiedy byles ostatnio na bsk?? Wizaiels nowego NS-a zrobionego?? Wypas jest teraz. Tylko trzeba chlopakom troche pomoc w robocie wiec jak ktos chce to moze tam przyjezdzac popoludnimi i pomagac tylko nie robcie nic sami. Please :)
-
- Kontakt:
Na bsk ostatni raz bylem pamietnego dnia ktoregos tam wrzesnia. Zgialem widelec tak, ze bb jest 2 cm nizej niz normalnie i odleglosc kol sie zrobila 115cm z kiedysniejszych 110cm. Jak chcialem raz skrecic to naszczescie ze trampki sa takie gibkie bo bym sie zrzucil z roweru. A co do nowego ns'a to nie wiem czy widzialem, niebardzo sie orientuje ktory jest nowy, a ktory stary. Jak ja bylem ostatnio to byl taki koles na blekitnym destroyerze (byc moze mieszka kolo leclerka, ale pewnie myle 2 osoby), jego kolega gdzies tak w moim wieku co sie bal robic wspolne skakanie, az z podpierdolki pojechalem za nim a on o tym nie wiedzial =:->, no i jeszcze taki mlody na chybadragstarze, w kasku. I moze wtedy wlasnie robili tego ns'a
-
- Kontakt:
A i jeszcze jedno.
Kolo mnie buduje sie sklepik jakis osiedlowy. Narazie kopia tam fundamenty i jest troche duzo ziemi. Kopare operuje moj sasiad, jakis tam dziadu, niestety ja nie lubie zadnego mojego sasiada i szczerze wszystkich mam w dupie, tak mam od dziecinstwa. Jak ktos by byl chetny na ziemie i mial pomysl jak ja stamtad zabrac na np bsk to adres: ul Niedzialkowskiego nr chyba 1 bo jedynki jeszcze nie ma. Jak sie jedzie strachocinska to widac z ulicy, to jest tuz przy niej. Zawsze sie ktos kreci na tej budowie.
Kolo mnie buduje sie sklepik jakis osiedlowy. Narazie kopia tam fundamenty i jest troche duzo ziemi. Kopare operuje moj sasiad, jakis tam dziadu, niestety ja nie lubie zadnego mojego sasiada i szczerze wszystkich mam w dupie, tak mam od dziecinstwa. Jak ktos by byl chetny na ziemie i mial pomysl jak ja stamtad zabrac na np bsk to adres: ul Niedzialkowskiego nr chyba 1 bo jedynki jeszcze nie ma. Jak sie jedzie strachocinska to widac z ulicy, to jest tuz przy niej. Zawsze sie ktos kreci na tej budowie.