[Szklarska Poręba] Trasy w okolicy

HiddeR
Kontakt:

[Szklarska Poręba] Trasy w okolicy

Post autor: HiddeR »

Witam, mam takie pytanie, czy znajdują się w okolicy szklarskiej jakies trasy fajne zjazdowe ? Tzn tyle, że są wyczytałem ale potrzebuję konkretów gdzie i co, dowiedziałem się , że wyciąg na Szrenicę rowery bierze tylko do stacji pośredniej, tzn że tam od połowy są jakieś trasy zjazdowe w dół ? Albo może coś w okolicy ?
-=robert=-
Kontakt:

Post autor: -=robert=- »

Hej! No w Szklarskiej jest trasa, która powstała w zeszłym roku na festiwal, byłem tam dzisiaj i jest w dobrym stanie można śmiało śmigać, ale ja podchodzę tam "z buta" na wyciąg nie ma karnetów tylko pojedyncze bilety trzeba by kupowac a ja w totka nie wygrałem jeszcze :P Jesli chciałbyś konkretniej pojeździc musisz pojechać do Czech, do Szpindla, czy Rokytnic. Ewentualnie jeśli miałbyś ochotę zapraszam do Piechowic (niecałe 10 km od Szklarskiej) na "moją" trasę (około 2 minuty zjazdu), jak coś pisz na priv.
HiddeR
Kontakt:

Ile idziesz na góre, nie ma tak, że dojdziesz na górę i wypluwasz płuca ? :D mógłbyś na jakiejś mapie zaznaczyć mi gdzie to się zaczyna ?
BlackForest
Kontakt:

Post autor: BlackForest »

jak masz stacje pośrednią to wysiadasz tam i jak masz tą drogę pod stacją kierujesz się w lewo (jak wjeżdżasz wyciągiem do góry to na prawo ) po jakimś kilometrze będziesz miał trase po prawej stronie .
tir31
Kontakt:

Post autor: tir31 »

tras zaczyna sie pod tym nowym wyciagiem
BlackForest
Kontakt:

w połowie stoku masz droge przecinającą go , wystarczy że na nią wejdziesz i pojedziesz w prawo . po jakimś czasie zobaczysz po lewej taką dużą kładkę .
tir31
Kontakt:

Post autor: tir31 »

a drewniane elementy trzymają się jeszcze?
BlackForest
Kontakt:

trasa z tamtego roku więc wszystko powinno być w porządku . :)
HiddeR
Kontakt:

Byłby ktoś jutro chętny na jazdy jakieś ? :D Bo ja właśnie jestem na miejscu, dzisiaj byłem na trasach mtb, pojechalem na kopalnie i do Jakuszyc, wuchta śniegu i się zraziłem
miki1520
Kontakt:

Post autor: miki1520 »

W związku z tym, że niedługo planuję wyjazd do Szklarskiej z kumplem, mam takie pytanie - rozumiem, że trasa z zeszłorocznego Lech Bike Festival jest cały czas w pełni sprawna? Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ