Mała róznica w wadze przy tak krótkim damperze z tytanową spreżyna bedzie. Omijaj dhx air szerokim łukiem bo Lasek jest chyba jedynym zadowolonym uzytkownikiem w dhHugo666 pisze: A co myślicie o powietrznym damperze?

Mała róznica w wadze przy tak krótkim damperze z tytanową spreżyna bedzie. Omijaj dhx air szerokim łukiem bo Lasek jest chyba jedynym zadowolonym uzytkownikiem w dhHugo666 pisze: A co myślicie o powietrznym damperze?
Miałem go 2.5 roku. Starczy? Amor przelatuje przez skok. Stary przestań składać rowery na lódź bo stąd takie pomysły idą. Pogadaj z dowolną osobą, która miałą ten damper w dużym rowerze, a nie enduraku i zobaczysz jaka jest przeważająca opinia.Las3k_91 Ldz pisze:Albo Spaced jedynym niezadowolonym i nawet nie użytkownikiem
Wróbel pisze:Do Spaced :
Widze ze kolega wie wszystko o wszystkim no ale i tacy ludzie musza byc...
Nie chce mi sie tu teraz robic wywodow ze to ze tamto bo za stary na to jestem ale czesto przegladam dh-zloma ( z nudow ) i prawie wszystkie Twoje komentarze neguja czyjes pomysly...
Kazdy ma pomysl na siebie i kazdy bedzie proponowal co innego wiec czasem wystarczy po prostu to uszanowac i przemilczec sprawe
No ja niestety na innym rowerze, więc to nie to samo. Poza tym, takim prosem jak Ty nie jestemSpaced pisze:boogiel napisał(a):
"Sam przesiadłem się z roweru 20kg na ok 18 i nie odczułem róznicy w masie."
Zależy od osoby i stylu jazdy. Nawet na tym samym rowerze jak 1kg poszło to poczułem.
to ja wg tego powinienem zostać gł.. 9 lat stażu w serwisowaniu w tym 6 DHi reszta, 5 w serwisowaniu zwieszenia nie tylko rowerowego, sam jeżdżę nie wiem nawet ile.. rowery od zawsze robię...Spaced pisze:Za dużo na bibach, za mało na rowerze. Po prostu jak sie troche w sprzecie pogrzebie to zaczyna sie czuć drobne róznice, których normalnie jesteś nieświadomy, a jednak na komfort jazdy sie przekłądają. Nie trzeba mieć sponsora by doceniać dobry sprzęt
No i tak 17kg to dobra waga ale nie jak jesteś chudym nastolatkiem co jeszcze masy zbudować nie moze
łups... przeprosiny sie należą..boogiel pisze:kubuspunxdh napisał(a):
"boogiel napisał(a):
"Co do masy, to jesli to nie kwestia choroby, to to lenistwo. W wieku 16 lat ważyłem z 63-65kg, a gigantem nie byłem."
idz chłopie coś ze sobą zrób ;D"
To do mnie było?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości