Kasina Wielka - Śnieżnica, trasy, ino, zdjęcia, uwagi

HighFly
Kontakt:

Post autor: HighFly »

Sorry, źle zrozumiałem. Zróbcie taką promocję w przyszły weekend bo w ten to większość będzie siedziała na Pucharze :( :x

hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

a można gdzieś helmety zobaczyć z tras? dobrze rozumiem - są obecnie 2 dobrze przygotowane trasy tak? pzdr
Lord_92
Kontakt:

Post autor: Lord_92 »

Tak zgadza się są dwie zupełnie niezależne linie. Helmet cam jednej z nich: http://www.pinkbike.com/video/254711/
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
Mentos95
Kontakt:

Post autor: Mentos95 »

Na helmet camie trasa w ogole nie podoba :) Tam trzeba przyjechać i zobaczyć :) po oglądnieciu helmet cama troszke się zawiodłem, ale jak przyjechałem to była miazga :) a druga trasa jest w lesie i jest trudna i zdecydowanie wymagająca :) A co do promocji to też byłbym za aby była w przyszłym tygodniu a nie w tym :)
Lord_92
Kontakt:

Mentos95 spokojnie, przygotowywujemy również coś ekstra na następny weekend, ale jeszcze niektóre kwestie są weryfikowane :)
bikerdh
Kontakt:

Post autor: bikerdh »

Podoba mi sie ten pomysl, mam nadzieje ze kasina dalej bedzie sie tak rozwijac:)
Lord_92
Kontakt:

oj będzie będzie na 20 maja spore niespodzianki przy końcowym wylocie z lasu na trudniejszej linii będą na Was czekać :)
drzaba
Kontakt:

Post autor: drzaba »

Czy w weekend 19-20 maja będą znowu jakieś zniżki na karnety?
Bike12r
Kontakt:

Post autor: Bike12r »

Ma ktoś może jakieś fotki z niedzieli (06.05) jak coś to proszę o link :)
Mentos95
Kontakt:

Jak narazie nic wiecej nie ma :< jedynie to co zostało wklejone kilka postów temu. Jeżeli sie uda to fotografowie bedą w nastepny weekend (jeśli uda nam sie któregoś wyciagnać i o ile miejsce bede w aucie) ;)
Bike12r
Kontakt:

Post autor: Bike12r »

Aha dzięki za informacje szkoda że było tak mało fotografów :)
=disbrainer=
Kontakt:

Post autor: =disbrainer= »

wczoraj bylem w Kasinie i oto moich kilka spostrzezen:

-trasy maja potencjal. odnowiona stara trasa fajna i relatywnie suchsza ;) na nowej trasie po deszczu bylo lodowisko, na nastepny raz bez wetow na nia sie nie wybieram ;)
-jako ze byla nas tylko czworka, pomimo promocji 35 zeta za dzien, to wyciag chodzil co godzine. pomimo wleczenia sie po trasie i kilkukrotnym powtarzaniu roznych elementow, zjazd zajmowal nam max 30min. jesli na nastepny raz nie bede mial pewnosci ze wyciag chodzi non-stop, to podziekuje i pojade 19km dalej do Koninek.
cranck
Kontakt:

Post autor: cranck »

w sobotę wyciąg będzie chodził non stop czy co godzinę? chętnie odwiedzę Kasinę jednak proszę o wiążąca odpowiedź od osób "nadzorujących" bikepark
Lord_92
Kontakt:

na 100% będzie chodził chyba że pogoda będzie zła, w zeszły weekend chodził przy 6 osobach non stop, dopiero zaczęły się problemy jak ludzie z powodu pogody zaczęli się rozjeżdżać. W linku poniżej daje próbkę hop, które dzisiaj zrealizowaliśmy po 11 godzinkach :) Wkrótce załącze kilka dodatkowych w lepszej jakości. Ps. sporo rzeczy się w Kasinie pozmieniało, więc większość zarzutów, które były np. rok temu mogą w tym sezonie być kompletnie nietrafione.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Mentos95
Kontakt:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Lord_92
Kontakt:

Dodam małą sugestię, jeśli jest sprzedanych tyle karnetów co dzisiaj to nie musicie się zbierać grupami i czekać aż wszyscy zjadą, wystarczy ustawić się do wsiadania i wyciąg od razu rusza, tylko kwestia stać już za bramkami, jak wyjeżdżaliśmy z Kasiny to wyciąg kursował tylko dla 2 samotnych riderów po 17.

Na trasach bardzo sucho, hopy wydają się bardzo przyjemne i małe, ale chcieliśmy zrobić je tak aby każdy mógł wziąć udział w konkursach, oczywiście wybicia lekko podkręcone w góre. W późniejszym czasie będą oczywiście powiększone. Na pierwszej hopie już dziś leciały pierwsze 3-6 i cany za to na drugiej pokaźne whipy. Pogoda na jutro znów zapowiada się pięknie.
off_road
moderator
Kontakt:

Post autor: off_road »

Małe pytanie dla kogo jest zrobiony gap na początku nowej trasy? xD
Najazd i to całkiem klawy widzę ale lądowania mimo dłuższego przestoju nie udało mi się zlokalizować. Mogę prosić o pomoc?

Ps. Flacha dla osoby ktora zrobila profile wybic i lądowań do dzisiejszego kontestu :P :D Prze wyborne są tak trzymać :D
Ohlins RS Elka DT Marzocchi AvA DSP WP Showa KYB

Serwis:
www.fb.com/BFGsuspension
DonAdam
Kontakt:

Post autor: DonAdam »

Lord_92 pisze:Dodam małą sugestię, jeśli jest sprzedanych tyle karnetów co dzisiaj to nie musicie się zbierać grupami i czekać aż wszyscy zjadą, wystarczy ustawić się do wsiadania i wyciąg od razu rusza, tylko kwestia stać już za bramkami, jak wyjeżdżaliśmy z Kasiny to wyciąg kursował tylko dla 2 samotnych riderów po 17.
Nie zrozumiałem co napisałeś, bo jak w sobote byliśmy tj 19maj było ponad 12 osób, a i tak musieliśmy czekać aż reszta zjedzie... potem znowu kiedy poszliśmy do auta po kanapki wracamy, chcemy wbijać na wyciąg to typ mi ręką zabrania i mówi że nie możemy z 2 kolegami wejść bo musimy czekać aż reszta zjedzie, pomimo tego że ta właśnie reszta jechała na wyciągu i jeszcze byłem w stanie ich zobaczyć...... :? Jak dla mnie traski ok ale gość z wyciągu porażka....
http://donadam.pinkbike.com/
Lord_92
Kontakt:

hm no to kompletnie nie wiem, zastanawiało mnie że kilka osób siedziało sobie na ławce za budką przed wyciągiem i pytałem ludzi od wyciągu to każdy mówił, że nikt nie podchodzi za bramki to nie jeżdżą w góre, bo ja osobiście ile razy podchodziłem tyle razy szedł do góry, wiem tylko, że jak pakowaliśmy się to wyciąg hulał dla 2 osób. To teraz się kompletnie pogubiłem. Hehe, w sobotę było wydanych zdecydowanie więcej karnetów niż 12.

Edit. Duży road gap zostanie wkrótce trochę pomniejszony, bo nie znalazł odpowiedniej ilości odbiorców i dobrze o tym wiemy :)
Zablokowany