witam. mam dopiero 12 lat. w tym roku dobiero zaczolem mojom przygode ze zjazdami.czy w moim wieku mozna wyskoczyc na jakis obóz szkoleniowy? jak tak to wyslijcie mi linki na ten e-mail milosztenis@onet.pl.
nie wiem od jakiego wieku można jeździc na obozy rowerowe. A nawiązując do firm zajmującym się tym to przeczytaj dobrze posta. Ja sie wybieram na Totalbikes do Palenicy na pierwszy termin
Zaczynać mozesz gdzie chcesz chociaz pod twój wiek najlepiej Total. Wojtek - Diabeł szkoli swojego syna od młodszego wieku niż twój i jeszcze młody nic sobie nie urwał więc i ty powinieneś sobie poradzić
Byłem w tamten weekend na objazdówce 2dni wisła 1 palenica i zadowolony jestem że zostałem przy wiśle 7-14lipca, z tym że ja z kolegą przedłużamy pobyt o 1dzień i zostajemy na Beskida DHC
Milosztenis, w terminie od 19 do 26.08 Totalbikes razem z Frower Power organizuje na Stożku turnus przeznaczony dla dzieciaków do 14 roku życia, w tym głownie dla skrzatów poniżej 12 roku życia, zakończony trzecią rundą Pucharu Skrzata, więc sądzę, że ta opcja byłaby dla Ciebie idealna.
Mam pytanko czy taki Endurak(dojdzie napinacz i jakiś normalny damper) 170/150mm da radę: http://www.pinkbike.com/photo/6347893/
I drugie- czy ktoś kto raczej jeżdzi enduro i chce spróbować czegoś nowego (czasem tylko lokalną traskę ogarnę) da radę ?
EDIT: Nie dodałem- planuję wyjazd na obóz na Stożek 7-14.
Czy ktoś próbował się dostać na obóz z rowerem autobusem, bo pociąg na około trochę jedzie?
jak ja byłem w Wiśle na drugim terminie w zeszym roku było ok 15 osób nie pamietam dokładnie. W tym roku z uwagi na 1 turnus dla starszych na pewno będzie więcej uczestników ja z kolegą tez sie piszemy na Wisłe 7-14
Diabeł może powiesz mi wstepnie czy obozy zaczynają sie od rana czy po południu ? Musze troche sobie to zaplanowac, bo praktycznie do Wisły mam ok 800km :/ I jak długo mam czekac na potwierdzenie rezerwacji (wysłałem już 2 formularze ze stronki) ?