Fakt.boogiel pisze:No weź też poprawkę na preferencje, Ty lubisz mega płasko, inny może lubić stromiej. Dla innych norka to patola, a dla Ciebie glorka jest niedopuszczalna.
Fakt.Spaced pisze:Panowie ale to jak glorka dobra bo stroma to czemu nie wish, z którym mieliescie problemy? Lżejsza, skoczniejsza rama, z dużo niższym pakietem.

I vice versa. 66-67 i niski pakiet? Są takie ramy? To jest dopiero RZadkość. Śmigałem ostatnie 2 miechy na Voidzie z mniej więcej takim kątem i 35cm suportem, liczy się? Bo nic innego mi do głowy nie przychodzi, Sign z damperem 190mm? A-Line i tak fajniejszy, nawet po bułki. Ja tam się lubię pochylać w zakrętach, lubię otwarte kąty i tyle. A, że ostatnio trend się zrobił, że najbardziej płaskie kąty mają najdroższe ramy, to cóż - moja strata.Spaced pisze:Magia numerów cię zjadła. 63-64 zabija przyjemnosc z jazdy na lokalnych trasach. 61 to nawet nie masz gdzie w polsce wykorzystać. Zamiast jarać sie ekstremalnym kątęm przejedz sie na czyms koło 66-67 na lokalsach z nikim pakietem (żadko sie zdarza stąd tez mozesz myslec ze plasko dobrze),
Swoją drogą Ty jeszcze pamiętasz co to są "lokalne trasy"?