A co ja do Ch*** jezdze?!
A co ja do Ch*** jezdze?!
Orientuje sie co to dirt, street, trial, dh, fr, xc, ale mam problem..
nie wiem co ja jezdze :] jak nazwac w miare szybka jazde najchetniej troche z gorki po lecie bo jak najwezszych sciezkach, a jeszcze lepiej bez sciezek przez krzuny, miedzy drzewami?
wiem, ze to brzmi glupio, ale w sumie FR toto nie jeszcze nie jest, a juz nie XC :D
nie wiem co ja jezdze :] jak nazwac w miare szybka jazde najchetniej troche z gorki po lecie bo jak najwezszych sciezkach, a jeszcze lepiej bez sciezek przez krzuny, miedzy drzewami?
wiem, ze to brzmi glupio, ale w sumie FR toto nie jeszcze nie jest, a juz nie XC :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
Re: A co ja do Ch*** jezdze?!
chyba enduro jezdzisz :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
YZ jaka ciota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bueeheheheheheheheheheheheh cross country buhehehehehehehehehehehehehehehhe lae ziomek!!!!!! XC to cross country a on jezdzi w enduro!!!!!!!!! ale kolos
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja sie kiedys zastanawilaem co to do ***** jest to enduro. no to teraz juz wiem. w sumie to jak dla mnie to miedzy DH i Enduro jest niewielka roznica..... no moze poza tym ze w DH sie lata wysoko i daleko... hmm to w sumie jednak sie roznia :p
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
Nie wiem czy turystyka w gorach.. ja smigam po lesie.. i nie jest to taki lajt jak sie na zjezdzie modlisz, zeby kiera miedzy drzewa weszla :] dropy tez sie zdazaja (na razie male), korzeni i kamuli tez nie brak..
a na wiosne z kumplami chcemy pobudowac shore'y i bedzie wieksza zabawa :]
a na wiosne z kumplami chcemy pobudowac shore'y i bedzie wieksza zabawa :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka