Kask 661

DaNiOnEk
Kontakt:

Kask 661

Post autor: DaNiOnEk »

Witam jak w temacie zaczynam coraz ostrzejsza jazde i zastanwiam sie nad kupnem kasku .
Co myslicie o tym :arrow: http://allegro.pl/kask-661-comp-i-rozm- ... 43825.html
Prosze o szybka odpowiedz
Pozdrawiam
Korn_8
Kontakt:

Post autor: Korn_8 »

Czy przypadkiem to nie comp'y miały krótką, (za krótką) szczękę?
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
kuklis
Kontakt:

Post autor: kuklis »

Tu masz link do opinii o tym kasku. Później edytowałem temat bo zdecydowałem się (i bardzo dobrze) na giro remedy. Jeżeli nie masz więcej środków na kask to go kup - na początek powinien ci starczyć. Jak masz to dorzuć 100 zeta więcej i można bardzo dobrą używkę kupić.
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... iro+remedy
DaNiOnEk
Kontakt:

Dzieki za szybka odpowiedz .
Jesli go kupie to bedzie moj pierwszy kask :D
Wiec sie przkonam czy warto .
baca132
Kontakt:

Post autor: baca132 »

Miałem ten kask jakieś 3 lata temu, był to mój pierwszy kask i byłem z niego zadowolony. Na początek ten kask jest idealny :D
StinkySanta
Kontakt:

Re: Kask 661

Post autor: StinkySanta »

DaNiOnEk -> co do rozmiaru jesteś przekonany i pewny, że będzie pasował bez przymierzania? Chyba, że miałeś/masz możliwość przymierzenia? Warto bo rozmiary są przeróżne i głowy też ;) Ja tez na początku miałem króciutko Compa I, ale waga i ogólna wentylacja bardzo średnia + opinie o części szczękowej sprawiły, że sprzedałem go i teraz śmigam na innym (wczoraj przeżył zresztą pierwszy poważny upadek po hopce w Szczyrku...).

Ogólnie to od czegoś trzeba zacząć, więc bierz jak chcesz - bezpieczeństwo przede wszystkim :)
In Trance We Trust
DaNiOnEk
Kontakt:

Ok
Kask zamowiony co do rozmiaru jestem pewien wszyscy kumple maja m i na mnie tez pasuje , oni maja kilka rodzajow ale kazdy na mnie pasuje czyli raczej ten tez bedzie dobry
Troche to niezrozumiale :d
Napisze cos o kasku jak przyjdzie.
Dzieki za wasze odpowiedzi.
DaNiOnEk
Kontakt:

Kask dzisiaj do mnie przybyl.
Jest na mnie w sam raz tylko tak jak mowiliscie jest w nim troche goraco ale jak na pierwszy kask za ta cene jest bardzo OK :mrgreen:
ODPOWIEDZ