Delta hl za 600 ??? co tak drogo chyba ze sklep i nowa :)tak poza tym naprawde spoko zestawienie a jakie piasty ? aha zaraz napisza ze siodlo dupa ale trudna za 50 zl lepsze siodlo dorwac :/ pomysl na mostkiem moze troche lepszym...pzdr
albo lepiej w NSX Jump. Reszta jest juz spoko :) No moze pedaly wez jeakies Authory albo wellgo (cos z pinami wyminnymi). Wiam co mowie bo mam takie za 30 zl i sie na nich na maxa slizga noga szczegolnie teraz w jesien.
piasty będą grimeki to mostek wezme jumpa bo wole nie wysyłać mostka do spawacza :) a poza tym wooki chyba juz opylił swojom delte. Co myślicie o ramie?
siodło zmień !!! kumpel takie ma i co z tego że fajnie wygląda jak sie wygina przy mocniejszym pierdzie :D ?? weź jakies siodło bmx np. THE za 99 albo Mongoose
Po 1 to pomysl nad lepszymi gumami.. Jakies maxxisy mozesz ze niewiele wiecej zakupic... po 2. Delte wyrwieesz duzo taniej. Nie mam pojecia gdzie chcesz ja kupic za 600 zl.. Czlowieku ja ja wyrwalem niemalze nowke za 390. Platformy VP pogniesz tak jak i ja to zrobilem.. A siodlo.. szkoda gadac.. ez sie druty wpizdu pogiely