RST Gila Plus SL - Regulacja
RST Gila Plus SL - Regulacja
Jak moge wyregulowac moje amorki ? Do tej pory schodzily gdzies powyzej polowy , ale od niedawna zaczalem skakac i po 2 godzinach skakania amorki nie schodza nawet 5 cm...
-
- Kontakt:
Re: RST Gila Plus SL - Regulacja
PIONA!!queer0s pisze:Wkurza mnie jak ludzie nazywają amora "amorkami"

A twojego AMORA najlepiej wymien jak chcesz skakac bo Gila ci dlugo nie pociagnie

Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
Badziok używasz amortyzatora niezgodnie z przeznaczeniem, to się nie dziw, że nie pracuje tak jak powinien. Również nie dziw się jak bez ostrzeżenia pęknie po skoku (nie wiem jak skaczesz, ile ważysz itd. ale to nie ma chyba większego znaczenia) i coś sobie zrobisz.
Nie masz kasy na amortyzator do skakania, to ćwicz kondycję na tym co masz i powoli zbieraj na jakiś inny amor (dzisiaj dzień dziecka - jeżeli coś dostaniesz to możesz mieć już ładny początek oszczędzania
). Lepiej poczekać trochę i cieszyć się tym sportem niż uszkodzić się i mieć problemy do końca życia.
Jeżeli masz klapki na oczach i nic do Ciebie nie przemawia, to jedynie sposób off_road'a.
Swoją drogą myślałem, że era RST Gila już minęła, bo przez jakiś czas nie pojawiały się takie tematy, a tu w jednym czasie, jeden chce go wyregulować do skoków, a drugi utwardzić bo mu dobija przy skokach.
Nie masz kasy na amortyzator do skakania, to ćwicz kondycję na tym co masz i powoli zbieraj na jakiś inny amor (dzisiaj dzień dziecka - jeżeli coś dostaniesz to możesz mieć już ładny początek oszczędzania

Jeżeli masz klapki na oczach i nic do Ciebie nie przemawia, to jedynie sposób off_road'a.
Swoją drogą myślałem, że era RST Gila już minęła, bo przez jakiś czas nie pojawiały się takie tematy, a tu w jednym czasie, jeden chce go wyregulować do skoków, a drugi utwardzić bo mu dobija przy skokach.