Kasina 2.06.2012 wybiera sie ktos?

bikerdh
Kontakt:

Kasina 2.06.2012 wybiera sie ktos?

Post autor: bikerdh »

Nie wiem czy puszcza wyciag, wiec moje pytanie: wybiera sie ktos? Nas bedzie 2.
Mervis
Kontakt:

Post autor: Mervis »

od nas może będzie 3 ale w niedziele
Lord_92
Kontakt:

Post autor: Lord_92 »

Od nas na sobotę 4 lub 5 osób :)
facebook.com/AntidoteBikepark
kontakt@antidotebikepark.pl
bikerdh
Kontakt:

Post autor: bikerdh »

W sobote Zapowiadaja deszcz wiec my wybieramy sie jednak w niedziele.
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

W tamtą niedzielę zrezygnowałem, byłem pod stacją, ale oczywiście kolej stała. Nie kręci mnie godzinne oczekiwanie na dole. W tą niedzielę pewne też wybiorę koninki
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

ArthurGreen pisze: W tamtą niedzielę zrezygnowałem, byłem pod stacją, ale oczywiście kolej stała. Nie kręci mnie godzinne oczekiwanie na dole. W tą niedzielę pewne też wybiorę koninki
dalej jest ta stara zasada, że co godzine? Nie ma jakiegos pułapu powyzej, którego jezdzi na stałe?
Lord_92
Kontakt:

od 8 osób jezdzi falami "kiedy zjedziesz", chyba że są turyści to mniej.
alberto
Kontakt:

Post autor: alberto »

jeśli wyciąg działałby gdy zbierze się ekipa ja również pisałbym sie na jazde.
Lord_92
Kontakt:

Osobiście nie wiem jak było kiedyś, słyszałem jedynie o opiniach, że obsługa stwarzała wyimaginowane liczby ludzi wymaganych do jazdy. Teraz tak nie jest 7-8 osób i wyciąg leci cały czas kiedy tylko wszyscy będą chcieli wyjechać. Zdaje mi się, że tak samo było na początku w Koninkach, jak wszystko się rozkręcało (chyba min 6 riderów było wymaganych, ale do końca nie jestem pewny). Wydaje mi się, że zachowanie obsługi wyciągu jest dość zrozumiałe, bo zbytecznością jest uruchamianie wyciągu cały czas przy 7-8 riderach, tylko wyciąg leci do góry tylko wtedy jak są chętni do wyjazdu. Oczywiście sprawa zmienia się diametralnie przy większej frekwencji, wszystko funkcjonuje w nowej świeżej wersji zaledwie 4 weekendy, wszystkie uwagi są od razu weryfikowane i wdrażane jakieś rozwiązania, także chil&grill
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Lord_92 pisze:, że tak samo było na początku w Koninkach, jak wszystko się rozkręcało
Teraz tak nie jest?
Lord_92
Kontakt:

Tego nie wiem :) Chciałem jedynie podkreślić, że te liczby nie są wzięte z kosmosu i te 7-8 riderów to nie są jakieś rzucane kłody pod nogi rowerzystom, bo mam odczucie, że wielu tak uważa, wystarczy spojrzeć na ceny karnetów w Kasinie i porównać z cenami w innych ośrodkach :)
Mentos95
Kontakt:

Post autor: Mentos95 »

Byłem trzykrotnie w tym sezonie w Kasinie i za każdym razem na karnecie całodziennym oddawałem conajmniej 12-13 zjazdów(a mogłem więcej), nigdy nie czekałem na wyciąg. Ostatnio jak tylko podjeżdżaliśmy z kumplem i kilkoma osobami gdzieś z Podkarpacia to od razu wyciąg leciał do góry(uruchamiany specjalnie dla nas bo nie funkcjonował nonstop) i było nas mniej niż 8, a mimo to wyciąg hulał. Mieszkam niedaleko Brzeska więc troche znam kilka osób z głównej ekipy budującej, dlatego nie wypowiadam się o trasach, myślę że każdy kto był choć raz to już ma wyrobioną opinię o poprawadzonych liniach :) Po prostu relacjonuje jak jest(Ci którzy byli wiedzą jak jest i mogą jak ja to potwierdzić) i wydaje mi się, że sporo postów jest tu co najmniej mocno przesadzonych i czuje tu jakiś dodatkowy wpływ. Miejscówka i trasy bardzo fajne, wszystko się rozwija, cena za karnet całodzienny chyba najniższa w kraju, czego chcieć więcej ? Dlatego panowie pełny luz.
ODPOWIEDZ