pytanie o amortyzator monster
pytanie o amortyzator monster
siemanko mam pytanie czy warto smarowac brunoxem lagi od amortyzatora mam monstera i czy mozna mu lagi smarowac i czyscic brunoxem
boogiel pisze: to działa
boogiel pisze: gorzej działa
POWTÓRZENIA!!!boogiel pisze:działanie

Sukcesywnie, po jednym i wiesz, może się coś uda.boogiel pisze: świata nie zmienisz, za dużo idiotów.

To jest jak oszczędzanie 5-10g w rowerze.

Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Która w praktyce g**** daje...misiakr pisze:stworzyć warstwę teflonowa która ma za zadanie zmniejszenie liczby drobinek które osiadaja na lagach.
Zabawne. Lepiej pakować smar pod uszczelkę, syf też pozostanie wypchnięty i przed jazdą starty szmatką.Wyjaśnij mi powody i opłacalność inwestycji w brunox .misiakr pisze:Moim zdaniem w brunoxa inwestować warto i należy.
Back in black
-
- Kontakt:
Brunox generalnie fajna sprawa, naprawde wyciąga syf itd, może być przydatny. Ale od jakiegoś czasu mam w Monsterze między uszczelkami smar do amorów itp, który działa jak by sie miało caly czas lagi w Brunoxie (LestatBiker ma podobnie, wie o czym pisze, off_road również
). Lepsze smarowanie, lepsza płynność i czułość, ale należy pamiętać, jak sie ma smar między uszczelkami, nie używać Brunoxa, bo nam sie wszystko wypłucze.

-
- Kontakt:
jeden lepszy od drugiego
, otóż tlenki da się utlenić, otrzymujemy wtedy tlenki wyższych rzedów... Ale czy brunox "utleni" anode to już raczej wątpie. A poza tym nie ma czegoś takiego jak tlenek aluminium, aluminium to nie pierwiastek jak już to tritlenek diglinu:)

tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
-
- Kontakt:
Re: pytanie o amortyzator monster
LestatBiker na prezydenta!!!

A to na górę obok logaLestatBiker pisze:To dhz. Tu wszystko jest możliwe.

Kross Level A8 + RS Tora 318SA
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT
http://ujeb.se/wFhyoQgkNANT