Edit - anyway, cena dobra.
Tyle podawali kiedyś w jakiejś gazecie dla starszej wersji. W sumie jak pomyśleć, że Session 88 jest tylko trochę lżejszy, to faktycznie wydaje się głupie... A amor 3kg niecałe, to nie jest zły wynik.Dominik9191 pisze:Ramka 3,5kg bez dampera? Wątpie, lekko będzie miała 4+kg. Sam miałem taką i wiem ile to waży. Rama nie pozorna ale serio waży sporo.
Nie, nie waży.Orzeszek pisze:kona waży gdzieś 16 kg
Właśnie TO raczej więcej szkodzi niż pomagaOrzeszek pisze:nie zaszkodziło by to tylne zawieszenie w fr
To mnie rozbawiles. Rama wazyła sporo bez dope, dope to kilkaset gram ekstra. Domain to amor ponad 3kg i do tego koła o katalogowej wadze 2100g. Powiedz mi jakim cudem ten rower waży 16kg skoro mój legend obecnie na stalowej spręzynie wychodzi pewnie lekko ponizej 17kg, a własciwie każda częśc poza oponami jest u mnie lżejsza? Na oponach zyskujesz powiedzmy 1200g jak to sa 1ply ale to i tak sie nie dodajeOrzeszek pisze: dołożyłem jeszcze troche smaru i wyszło z 16 kg,te kółka są lekkie,a oponki z czasem bym zmienił na jakieś zwijane o wadze 500-600 gram bo jeżdże po suchym więc nie ma sensu pakować dodatkowego kilograma do roweru dla tej nie dużo lepszej przyczepności
1kg / opone to lekkie by były w opórOrzeszek pisze:Kółka policzyłem 1700g i opony 2 kilo,dope pod uwagę nie wziąłem i sterów,w takim razie waży te 18-19 kg :P
teraz się zastanawiam czy składać ht na ramie horneta 2012 o wadze 12-13 kg,pobawić się w kolorki i części, czy od razu pakować fula,do domu wjeżdżam pod górke z każdej strony więc waga troche znaczenia ma :P
czasem trzeba na szosie pod większą górke wjechać te 2 km.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości