DOBRE!Spaced pisze:Daj sobie spokój. W tej wadze to zostaje ci tylko głodówka i literatura. Czas umierać. Ważysz tak dużo, że ostatni raz jak widziałem kogos o wadze 90kg to w okolicy pękały budynki, a ludzie rzucali sie z okien.
Prościej, bo nie łapiesz -> Peat waży więcej. A 90kg to wcale nie jest dużo. Tak, zepsuje się szybciej niż pod kimś lżejszym. Za to wolniej niż pod kimś, kto waży 110kg. Po prostu musisz delikatnie jeździć i kupić sobie Diabolusu albo Powerbite'y najlepiej. I kierę z poprzeczkąsteryd pisze:wtf to nie jest aż tak duża waga, a pytanie było z tąd że większość osób które widze to ważą może max 75kg. a z tą wagą napewno da się jeździć ale chodzi mi o sprzęt czy szypciej nie padnie
my tu nie gadamy o rowerkach które nowe kosztują powyżej 10k,używany hardtail za 3 tyś waży 13 kg,a używany full 17-19,znajdzcie mi sprzęt na ramie full za 3 tysiaki ważący 15-16kg... nie da radyTo pewnie dlatego, że Dragstar [pod lżejsze stery, korbę i piastę] waży 2200g, a taki Session 88 3300g + 400-900g damper... <myśli> No 7 kilo jak w ryj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość