Jest tu ktos z Otwocka lubSwidra?
-
- Kontakt:
Jest tu ktos z Otwocka lubSwidra?
Czesc, szukam jakiejs ekipy ktura jezdzi w tych okolicach bo nie dawno sie tu sprowadzilem i znalazlem jakies hopy w lesie wiec mozna sie umowic na jakies budowanie lub renowacje i ogolnie jakies jazdy :)))
pzdr.
pzdr.
hehe niedaleko, bo w falenicy mieszkam :) tylko chwilowo bike niesprawny :(
za jakis tydzien uriochomie go na sztywnym widelcu, to moge z kims posmigac, jak ktos zna tyu w okolicy fajne lajtow miejsocwki
^^
pozdrawiam, odezwijta sie na gygy 2209490 jak jakas ustawka
za jakis tydzien uriochomie go na sztywnym widelcu, to moge z kims posmigac, jak ktos zna tyu w okolicy fajne lajtow miejsocwki
^^
pozdrawiam, odezwijta sie na gygy 2209490 jak jakas ustawka
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zajebiscie ze jest ekipka, co powiecie panowie na jakies niedzielne jazdy ???
w sobote mam slub kumpla i musze byc :) (jestem swiadkiem) a w tym tygodniu duzo roboty
czardasz
w swidrze sa jakies traski ? z wyjatkiem chopy przy kapliczce ktura i tak ktos rozpier..
w sobote mam slub kumpla i musze byc :) (jestem swiadkiem) a w tym tygodniu duzo roboty
czardasz
w swidrze sa jakies traski ? z wyjatkiem chopy przy kapliczce ktura i tak ktos rozpier..
http://www.zanim.napiszesz.prv.pl/
http://www.cykloza.pl/
http://www.cykloza.pl/
hehe tor w falenicy, twoj moj i yesusa :) chwilowo tam wszystko rozkopane jest, ale jak sie luda zberze (troche tu chyba jednak w okolicy jest no nie) to mozna cos zmajstrowac dla poczatkujacych =] ja zaczynam od przyszego weekendu ride na sztywniaku, wiec rozumiecie :P bardoz poczatkujacych :D
hcetny ktos bedzie na 23/24 pazdziernika?
hcetny ktos bedzie na 23/24 pazdziernika?
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
ja jestem z miedzeszyna. proponuje jakas ustawke zrobic...
czarniak jest zniszczony i najprawdopodobniej nie bedzie odbudowywany.
co do otwocka i jozefowa - opiszcie mi tamtejsze miejscowki bo chce sie tam bryknac a nie wiem czy warto! Moze narazie zrobmy jakas ustawke na gadulcu :) - wszyscy naraz. moze dzis o 21? moje gadu 2191641
czarniak jest zniszczony i najprawdopodobniej nie bedzie odbudowywany.
co do otwocka i jozefowa - opiszcie mi tamtejsze miejscowki bo chce sie tam bryknac a nie wiem czy warto! Moze narazie zrobmy jakas ustawke na gadulcu :) - wszyscy naraz. moze dzis o 21? moje gadu 2191641
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
w otwocku to ch***nia straszna jest pare schodkow i murkow:/, mielismy z chlopakami tor na tkkf -ie zrobic teren był, oczyszczony ale kupe drzew ktorych sie wyciac nie dalo i lipa. A w lesie robilismy stolik spoko byl , tylko nam sie zeskoku juz robic nie chcialo :D, POZDRO CZARDASZ!!! NIE ŁAM SIE, bedzie dobrze dzieciak :D KONA RULEZ
<OTR>
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
joshua0-22
rowerek mam bardzo chu.jowy ale to chyba nie jest az tak istotne, istotne jest to ze nie zlamal mi sie jeszcze :)
trek 4700
100% XC :P
pare lat wczesniej jezdzilem na fulu ale pewne sprawy nie powychodzily tak jak chcialem i mialem prawie cztery latka przerwy w jezdzie, kupilem ten rower bo myslalem ze bede jezdzil nim tylko na wycieczki z zona a tu z powrotwem korba i tyle :))))
rowerek mam bardzo chu.jowy ale to chyba nie jest az tak istotne, istotne jest to ze nie zlamal mi sie jeszcze :)
trek 4700
100% XC :P
pare lat wczesniej jezdzilem na fulu ale pewne sprawy nie powychodzily tak jak chcialem i mialem prawie cztery latka przerwy w jezdzie, kupilem ten rower bo myslalem ze bede jezdzil nim tylko na wycieczki z zona a tu z powrotwem korba i tyle :))))
-
- Kontakt: