Są jakies fajne tanie fulle!mocne

dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

dm fr 2.0 Max Damage'a był opisany w Bike Action. Nazwali go buldożer!! :D Fajną maszynkę do dh złożył sobie Max Damage.
Spawacz
Kontakt:

Post autor: Spawacz »

Tak ten koles mieszka 500 m odemnie i wcale nie jestem zachwycony jego rowerkiem fajnie wyglada i na tym sie konczy a to ze nazwali go buldozer to nic dziwnego sporo warzy i chyba o to im chodzilo
uciułany giecik
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

banchee ma teraz promocje w polsce, i nie kosztuje wcale tyle co Rolls-Royce, kup sobie scream-a a bedziesz mial rame(Rolls-Royce) w cenie malucha na cale zycie, bender juz drugi sezon ja meczy
Local Swinga-Swinga
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

baal tesh mam sekima.. co prawda mhm crmo nie wiem czy jest takie mega supel ma swoje wady i zalety.. w każdym razie sie nie łamie i przynajmniej muj caniball ma dość dużo skoku..( a na jakiegos orange'A mie nie stać puki co! ) :)
Spawacz
Kontakt:

mozsz mi podac cos wiencej o sojej ramce AMOEBA !!!!!!!!!!!!!
uciułany giecik
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

spece bighity, stinky, atx dh one... nie podawajcie nowek jak dm fr ani tosy tylko pokazcie dobre klasyczne ramy.
www.hcfr.pl !!
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja tylko nadmienie ze DM wcale nie jest lekki bo wazy prawie tyle co armageddon :]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

spawacz co chcesz wiedzieć.. jest mhm średnio chyba ciężka jak na crmo.. ma duzo skoku bo do 19cm.. ciężko go złamać nie wiem cy wogule sie da :P no i wogóle fajny jest tyle ze czasem lapie luz na zawieszeniu.. ale to tylko 1 łożysko do wymiany.. ;D ja jestem zadowolony!
Xprot

Post autor: Xprot »

ej a pomyslcie.... stal=moc..... do tego jest tania. jakby porobic cnc i znalezc dobre rury, zrobic jakies srdnio udziwnione zawieszenie to moze by i bylo mocne i tanie?
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Xprot dobrze prawi
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

taka stalowa rama wazyla by z 10kg albo lepiej rower wazyl by ponad 25 , troche duzo panowie
Local Swinga-Swinga
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Luneti? :>
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Leszek NOwak
Kontakt:

Post autor: Leszek NOwak »

Witam

MOCNA, TANIA I ESTETYCZNA rama pojawi sie w przyszlym roku :)
czekajcie cierpliwie...
Lezsek Nowak
l.nowak@kross.pl
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kross? hmm na allegro juz widzialem reklamy dualowej ramy krossa za 250 zeta ;)

to teraz 500 zl za wypanego fulla :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Xprot

jak 10 kilo....... co wy myslicie ze jak alu ma 10 cm srednicy to stal wazy 2x tyle i tez bedzie srednicy 10 cm to waga wzrosnie 2x??????? przeciez jakby suport i mocowanie dampera osadzic na jednym cnc, najwieksze lozysko tez na cnc (cnc bylyby azurowe, jak dzwig, widzieliscie ile taka konstrukcja dzwigu wytrzyma??) a jakby zrobic glowny punkt obrotu w srobku suportu to by byly dopiero jaja bo by mozna zrobic poziome haki i singla..... opona by weszla nawet 3" lub 4" jakby dobrze ten projekt przemyslec..... cnc dosc latwo mi zrobic ,gorzej z tymi rurami....... masa? jakby rury byly dobre(czyli lekkie i mocne) to przy ok. 150 skoku z tylu by nie wazyla tak duzo (chyba ze 4-5 kg rama full to duzo.....) wyknulem juz praktycznie wszystko, mam projekty.... jesli bede mial $$ i znajede rury (myslalem zeby pokroic pare ram ze zlomu, wyczyscic i z tego rzezbic) pozatym STAL MOZNA HARTOWAC ]}) moze lekko (bo nie ma co utwardzac tego jak oski bo jebnie odazu) zachartowac i mamy piekna rame.... jakies standardowe lozyska.... zeby nei byly drogie w wymianie, jak sie posyppia, system an wielkich lozyskach, czterozawias (a'la ellsworth dare lub kona stinky, ja mam cos pomiedzy..) zeby nie przeciazac dampera i moze by i hulalo?

co myslicie 8)
Xprot

aaa sprotstownie do pierwszego zdania... jak to bedzie stal to nie musi juz miec tych 10 cm tylko mniej...
Spawacz
Kontakt:

ale pieprzysz glupoty jak chcesz i gdzie zrobic taka ramke i skad dostaniesz takie seksowne rurki ha!!1
uciułany giecik
Xprot

spawacz mileczec bo dostaniesz buty..... zreszta i tak dostaniesz..... ;p
Spawacz
Kontakt:

masz buty fajnie potrzebuje trampy 43 rozm ;P
uciułany giecik
ODPOWIEDZ