[maciek1] NS Surge + Fox 36
Re: [maciek1] NS Surge + Duro FR20
No nawet bardzo szybko. Up- nowa kiera
-
- Kontakt:
hejka!
sory,nawet nie wiem czy na dobrym forum zadam takie pytanie ale mam ogromny problem i prosze o pomoc jesli to mozliwe
otoz kupilam synowi sztywniaka ns surge
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-swiet ... dd0e0;r:;s:
zalozylismy napinacz kona operator(nie wiem z ktorego roku)
co jakis czas spada lancuch(nawet nie przy skokach tylko po prostej na odcinku 100m spadl 2 X) po zdjeciu napinacza wciaz to samo(a nawet czesciej)
to pierwsy problem
drugi i tu czarna magia dla mnie i syna:co jakis czas blokuja sie pedaly,nie da sie w ogole pedalowac do przodu,korba nie kreci ,trzeba ostro krecic do tylu i po jakims czasie jest ok ale znowu tylko na chwilke.myslimy ze to moze suport...?blagam doradzcie
z gory wielkie dzieki i sory za zawracanie glowy
sory,nawet nie wiem czy na dobrym forum zadam takie pytanie ale mam ogromny problem i prosze o pomoc jesli to mozliwe
otoz kupilam synowi sztywniaka ns surge
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-swiet ... dd0e0;r:;s:
zalozylismy napinacz kona operator(nie wiem z ktorego roku)
co jakis czas spada lancuch(nawet nie przy skokach tylko po prostej na odcinku 100m spadl 2 X) po zdjeciu napinacza wciaz to samo(a nawet czesciej)
to pierwsy problem
drugi i tu czarna magia dla mnie i syna:co jakis czas blokuja sie pedaly,nie da sie w ogole pedalowac do przodu,korba nie kreci ,trzeba ostro krecic do tylu i po jakims czasie jest ok ale znowu tylko na chwilke.myslimy ze to moze suport...?blagam doradzcie
z gory wielkie dzieki i sory za zawracanie glowy
-
- Kontakt:
@downhillowiec, założo oddzielny temat w kategorii "dla początkujących", a nie zaśmiecasz temat specyfikacji roweru jakiegoś użytkownika, moderator powinien przenieść posty.
Wracając do tematu, śmiesznie wygląda ten Surge z amortyzatorem o goleniach o średnicy większych niż np. górna rura w ramie, ale ogólnie mistrz
Wracając do tematu, śmiesznie wygląda ten Surge z amortyzatorem o goleniach o średnicy większych niż np. górna rura w ramie, ale ogólnie mistrz

Re: [maciek1] NS Surge + Rock Shox Totem
No fakt Totem trochę "gruby". Na żywo to lepiej wygląda
Kilka zmian:
hamulec tył
tarcza przód
nowy napęd

-
- Kontakt:
No tarcza by się przydała ale na razie brak funduszy. 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt: