Nie Sprzęt a Technika Czyni z Ciebie Zawodnika !!!
Rower jest tańszy niż całe życie na wózku.quilong pisze:KaKTuSSS - sądzę, że on tego nie robi z wyboru, tylko po prostu nie ma na lepszy sprzęt (lub dopiero zbiera). Ja pamiętam jak ja zaczynałem na markecie, niestety, nie każdemu rodzice kupują co chcą, a niektórzy tego nie rozumieją i nigdy już nie zrozumieją.
Doceniam umiejętnosci i jaja do polecenia tej hopy ale potem chłopak skonczy z taka kontuzja, ze wiecej na rower nie wsiądzie. Na takim sprzecie to nawet przy idelnym lądowaniu rower sie złozyć moze, a tu jakiegos mega długiego nie ma.
Efekt bedzie taki, ze kolega ciężko połamany, miejscówka zrównana z ziemią i wsparcie lokalnych władz dla rowerów na kilka lat zamrożone. Same korzyści normalnie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Popieram , z resztą to że ktoś skacze wszystko bez zastanowienia oznacza raczej poważne braki w tkance mózgowejSpaced pisze:Doceniam umiejętnosci i jaja do polecenia tej hopy ale potem chłopak skonczy z taka kontuzja, ze wiecej na rower nie wsiądzie. Na takim sprzecie to nawet przy idelnym lądowaniu rower sie złozyć moze, a tu jakiegos mega długiego nie ma.
Efekt bedzie taki, ze kolega ciężko połamany, miejscówka zrównana z ziemią i wsparcie lokalnych władz dla rowerów na kilka lat zamrożone. Same korzyści normalnie.

-
- Kontakt:
Update:
BlackForest - mostek zoom 31.8 i kiera tiogi 640
wojtasu - pęknięty GT Chucker - nie ma info gdzie jest pęknięty i czy zdatny do naprawy
Lancit - manetka Alivio, gripy Merida, szybkozamykacz novatec
monster98 - jakiś łańcuch ;p
FilipP4 - high roller 2.3
Hugo666 - kask Airoha xs, korba FSA Moto x z luzem w supporcie
Faerie - rama underground z wyrobionymi hakami i kołem lekko skoszonym w bok - trzeba naprostować
marcino1 - koło krossa pod oś 9
kurkos - możliwy XCR, pytać o to czy znaleziony
Irion - golenie do XCR
eX3me - duro djd 100mm
Dobra panowie. Czego jeszcze trzeba? Jak na moje oko prawie wszystko już mamy poza hamulcami i napędem.
BlackForest - mostek zoom 31.8 i kiera tiogi 640
wojtasu - pęknięty GT Chucker - nie ma info gdzie jest pęknięty i czy zdatny do naprawy
Lancit - manetka Alivio, gripy Merida, szybkozamykacz novatec
monster98 - jakiś łańcuch ;p
FilipP4 - high roller 2.3
Hugo666 - kask Airoha xs, korba FSA Moto x z luzem w supporcie
Faerie - rama underground z wyrobionymi hakami i kołem lekko skoszonym w bok - trzeba naprostować
marcino1 - koło krossa pod oś 9
kurkos - możliwy XCR, pytać o to czy znaleziony
Irion - golenie do XCR
eX3me - duro djd 100mm
Dobra panowie. Czego jeszcze trzeba? Jak na moje oko prawie wszystko już mamy poza hamulcami i napędem.
Wycofuje jednak BB5, dopiero na jesień je sprzedam w celu kupna hydrauliki, ale dorzucam używane gripy Merida, skręcane, gwinty trochę wyrobione, szybkozamykacz Novatec
69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam
Dam znać jeśli znajde stary łańcuch. Tyle max mogę oferować
69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam