Gdzie najlepiej.

r_a_f15
Kontakt:

Gdzie najlepiej.

Post autor: r_a_f15 »

Mam pytanko dzie najlepiej pojechac mam zamiar wyjchac jakos kolo 16 lub 18 do 19 sierpnia.
1. Międzybrodzie Żywieckie
2. Szczyrk
3. Czarna góra
4. Wisła
Czy może coś innego ? Jakie ceny wyciagu w poszczegolnych miejscach ? Najlepiej aby traski były i takie do pojezdzenia wmiare lajtowo i bardziej wymagajace techniczne.
LIKE!-Bike Or Die-LIKE!-Gravity Racing Poznań-PB!-Pinkbike
bartson
Kontakt:

Post autor: bartson »

Odpowiedź brzmi : wisła w razie znudzenia poblisku będziesz miał Palenicę w ustroniu, trasy fajne miłe zadbane elementy łatwe i trudniejsze. Polecam
bartson
biadaczq
Kontakt:

Re: Gdzie najlepiej.

Post autor: biadaczq »

Trinec, Wisła
BMX National Champion
kobaj
Kontakt:

Post autor: kobaj »

Ja tam polecam Zawoje! Super traska, a w razie czego masz blisko na Żar :mrgreen:
kubadhdh.pinkbike.com/
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Wisła. Szczerze kto mnie zna wie, że strasznie marudze na trasy w PL ale Wisła jak na nasze rodzime standardy jest na prawdę spoko. Wkurza troche podpychanie pod początek trasy i nieogarnięty srodek ale chociaż to pierwsze rozumiem i nieźle się tam ubawiłem tydzień temu. Do tego traska DH jest na prawde miła. Szczerze jak nie chcesz sie z nikim ścigać to dobre miejsce na założenie zajechanej opony na tył i poslizganie się po bandach ;)

Ustroń też spoko chociaż czarna mogłaby mieć troche bardziej ogarnięte hopy.

Awaryjnie to co zawsze sie sprawdza czyli Ruzomberok. Ostatnio odnawiali trase podobno i jest igła.
ODPOWIEDZ