rozbieralny napinacz, mozliwe?

daniel_w
Kontakt:

rozbieralny napinacz, mozliwe?

Post autor: daniel_w »

Wlasnie zlozylem sobie rowerek na Dragstarze no i jak skacze odczuwam brak napinacza. Korbe specjalnie kupilem rozbieralna, ale nie moge sie zdecydowac na zwyczajny napinacz bo lubie sie czasem przejechac na tym rowerze pare km i nie wyobrazam sobie tego bez duzej zebatki i przelozenia 3/8, na dodatek lubie podjezdzac wiec mala tez jest potrzbena :)

Ale nie wszystko na raz! Doszedlem do wniosku ze idealnym rozwiazaniem byloby miec napinacz na srodkowa zebatke ktory mozna w kilka minut zdjac i zalozyc reszte blatow, lub wymyslic jakis system ktory bedzie dzialal na wszystkie 3 jednoczesnie. W obu przypadkach wazne jest tylko to bym nie musial demontowac przerzutki... Nie bardzo to sobie wyobrazam ale moze ktos pokonal ten problem.

Jakies pomysly lub rady? A moze to jednak utopia?
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

jest napinacz na 3 blaty

po oc napinacz jak masz przerzutki ???
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

pewnie mu łańcuch dzwoni o rame i sie rysuje rama .. :)
ja potrzebuje taniego napinacza do łańcucha (mam jeden z tylniej przeżutki ale nie starcza). Może ktoś robi jakieś tanie ??? Słyszałem że Dzikus robi ale jak tak to po ile ????
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

mozesz se zamontowac taki na tylne widelki
teh_pwnerer
młoczysław
Kontakt:

Post autor: młoczysław »

Wie ktoś coś o tych napinaczach co robi dzikus ??
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

dzikus nic juz nie robi, bo nie ma czasu. jak sie obronie to cos porobie.

a tak w ogole to wiekszosc moich rzeczy jest wykonana w pelni profesjonalnie, czesto na obrabiarkach cnc. ostatnia rzecz jaka stworzylem, to gigantyczna piasta przednia na os 20mm, kolnierze o srednicy 90mm, 48 otworow na szprychy, rzuce zdjecia niebawem.
ODPOWIEDZ