To jak "Wysoki sądzie goniłem ją z nożem ale nie chciałem jej zabić"Kruk pisze:Wystawiam na giełdę, daje ogłoszenie, ale nie chcę sprzedać
SPACED
No i z jakim skutkiem ? Wiadomo, że to nie Twoja wina i palców w tym nie maczałeś.
http://www.youtube.com/watch?v=1V8N0_ISw10
Dobrze, że temat jest w OT. DHZ daję rozrywkę.
http://www.youtube.com/watch?v=1V8N0_ISw10
Dobrze, że temat jest w OT. DHZ daję rozrywkę.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Można spytać. Tak trudno napisać PW z 2-3 zdaniami?Spaced pisze:I sorry ale jeśli myślisz, że ktoś magicznie rozróżni czy wystawiłeś na giełde bo nie chcesz sprzedawać czy bo chcesz to jesteś w błędzie. Skąd moderatorzy mają to wiedzieć?
Tym bardziej, ze nie ma w regulaminie punktu JASNO mówiącego, że rower przeznaczony na sprzedaż nie może być równolegle wystawiony w dziale rowery.
Ja tak robię czasem. Jak się nad czymś waham, to wystawiam z ceną zaporową, po to, by jak się sprzeda nie było szkoda. Ale jak zostanie to też dobrze.Kruk pisze:Wystawiam na giełdę, daje ogłoszenie, ale nie chcę sprzedać.
Z gówna bata nie ukręcisz.
I mam wierzyć każdemu na słowo? To może wrzuce coś o moim rowerze do każdego tematu na forum jak bede chciał go sprzedać, a jak sie mnie ktos zapyta z modów czy sprzedaje to powiem, że nie tylko sprawdzam.KubaLaPL pisze:Można spytać. Tak trudno napisać PW z 2-3 zdaniami?
Powiedz mi jak mam zweryfikować czy mi ktoś nie sciemnia? Bo to co proponujesz to stworzenie głupiego precedensu
To znaczy, że chcesz sprzedać. Kropka. Z punktu widzenia tak regulamiu jak i prawa nie liczy się to co się dzieje w twojej głowie tylko twoje czyny Rower jest na giełdzie = sprzedajesz.KubaLaPL pisze:Ja tak robię czasem. Jak się nad czymś waham, to wystawiam z ceną zaporową, po to, by jak się sprzeda nie było szkoda. Ale jak zostanie to też dobrze.
Po to jest podpunkt zakazujący również ogłoszeń pod przykrywką. Chociaż wiem, że tak na prawde sprzeczasz się tutaj tylko po to żeby posprzeczać się ze mną bo dalej cię ten jeden warn boli.KubaLaPL pisze:Tym bardziej, ze nie ma w regulaminie punktu JASNO mówiącego, że rower przeznaczony na sprzedaż nie może być równolegle wystawiony w dziale rowery.
Kurde, Spaced, moze i troche sensu i logiki jest w tym co piszesz. Ale jest tez duzo za duza ortodoksja jak dla mnie.
Na forum dh-zone nigdzie nie napisal,ze chce sprzedac, wiec wg mnie powinien temat zostac. Akurat zlozylo sie, ze widziales ogloszenie na pinku ale to nie ma nic do rzeczy tak naprawde. Idac tym tokiem rozumowania, jakby powiedzial swojej mamie, ze chce sprzedac rower i Ty przez przypadek bys to podsluchal, temat tez powinien leciec.
Logicznym byloby ograniczenie dzialania prawa tego forum, wylacznie do forum. Skoro na forum nic o sprzedazy nie ma to bez sensu pomyslem jest czepianie sie tego, ze gdzies tam moze jest. Gdyby wystawil na innej stronie nawet bys o tym nie wiedzial, ale akurat na pinku zauwazyles...
Na forum dh-zone nigdzie nie napisal,ze chce sprzedac, wiec wg mnie powinien temat zostac. Akurat zlozylo sie, ze widziales ogloszenie na pinku ale to nie ma nic do rzeczy tak naprawde. Idac tym tokiem rozumowania, jakby powiedzial swojej mamie, ze chce sprzedac rower i Ty przez przypadek bys to podsluchal, temat tez powinien leciec.
Logicznym byloby ograniczenie dzialania prawa tego forum, wylacznie do forum. Skoro na forum nic o sprzedazy nie ma to bez sensu pomyslem jest czepianie sie tego, ze gdzies tam moze jest. Gdyby wystawil na innej stronie nawet bys o tym nie wiedzial, ale akurat na pinku zauwazyles...
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Ogołoszenie na pinku wrzucone dzisiaj. Ogłoszenie z tą samą trescią co to w dziale rowery.;o pisze:. Akurat zlozylo sie, ze widziales ogloszenie na pinku ale to nie ma nic do rzeczy tak naprawde.
Zreszta ta praktyka wynika z dawnego zjawiska na forum. Wydaje mi się, że byłeś jak zaczynał się dział rowery. Nie wiem czy pamiętasz ale na początku każdy handlarz na allegro wrzucał tutaj wszystkie swoje rowery, które miał na sell. Dodatkowo wtedy jeszcze nie było giełdy, teraz jest więc po co?
Dział rowery jest stworzony dla pokazania swoich rowerów, nie rowerów, które aktualnie przechodzą ci przez ręce. Pomijam już fakt, który zupełnie mine dziwi ale raczej nie związany z dyskusją - po co sie chwalić rowerem, na którym nie będziesz jezdzić.
Dodatkowo w swoim czasie BikerJG obiecywał poprawe i częscią tej poprawy było również nie wrzucanie rowerów na sell do działu rowery. Nie dotrzymał tej obietnicy.
Ale zauważył co oznacza coś nieprawdopodobnego i nikt się tego nie spodziewa, że...
...chcę sprzedać.
Iiii to jest z niezgodne z regulaminem.
Dziwi mnie to, że twórca tematu po tylu negatywnych akcjach nie został wykreślony ze społeczności.
Zresztą ja ograniczę w tym temacie wypowiedzi, bo za duży poziom głupoty empirycznej przestaje być zabawny. Jak ktoś nie rozumie i nie chcę zrozumieć to się nie uda.
Poczekam na rozwój wydarzeń.
...chcę sprzedać.
Iiii to jest z niezgodne z regulaminem.
Dziwi mnie to, że twórca tematu po tylu negatywnych akcjach nie został wykreślony ze społeczności.
Zresztą ja ograniczę w tym temacie wypowiedzi, bo za duży poziom głupoty empirycznej przestaje być zabawny. Jak ktoś nie rozumie i nie chcę zrozumieć to się nie uda.
Poczekam na rozwój wydarzeń.

Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
BikerJG - Kiedyś to ja bym Cie przesłuchał
zgłoś się jeszcze, do fundacji łamania praw człowieka, nikogo nie interesują twoje żale na temat moderatora, mam dość tego ciągłego stękania, i mądrości na temat sprzętu, które mnie doprowadzają do rozpuchu, jesteś najbardziej irytującą osobą na tym forum.
bajo
C. S
zgłoś się jeszcze, do fundacji łamania praw człowieka, nikogo nie interesują twoje żale na temat moderatora, mam dość tego ciągłego stękania, i mądrości na temat sprzętu, które mnie doprowadzają do rozpuchu, jesteś najbardziej irytującą osobą na tym forum.
bajo
C. S

mnie BikerJG niczym nie zadziwi, pęknięte ramy zza granicy w jego rękach same się spawają ( przynajmniej yeti) a z drugiej strony same pękają (v10 )
http://www.pinkbike.com/video/262330/
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=46760

http://www.pinkbike.com/video/262330/
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=46760

Mam pomysł. Założę sobie konto na PB o nicku podobnym do Twojego, wezmę zdjęcia Twojego roweru, wystawię go tam w giełdzie. Też będziesz marudził, że nikt nie wierzy TOBIE na słowo, że to nie Ty ten rower wystawiłeś?Spaced pisze:I mam wierzyć każdemu na słowo? To może wrzuce coś o moim rowerze do każdego tematu na forum jak bede chciał go sprzedać, a jak sie mnie ktos zapyta z modów czy sprzedaje to powiem, że nie tylko sprawdzam.
Przecież nie możemy wierzyć na SŁOWO, więc Twój rower będzie do sprzedania. Patologia stary.
Ostatnio dostałem warna za post nic nie wnoszący do tematu. Ten też niewiele wnosi.Mervis pisze:BikerJG - Kiedyś to ja bym Cie przesłuchał
bajo
C. S
Chyba jako jedyny. Ja nawet nie mam pojęcia o jakim rowerze mówimy.Kruk pisze:Ale zauważył co oznacza coś nieprawdopodobnego i nikt się tego nie spodziewa, że...
Co jest niezgodne z regulaminem? Że chce sprzedać swój rower?Kruk pisze:Iiii to jest z niezgodne z regulaminem.
Popieram w 100% wypowiedź kolegi.;o pisze:Na forum dh-zone nigdzie nie napisal,ze chce sprzedac, wiec wg mnie powinien temat zostac. Akurat zlozylo sie, ze widziales ogloszenie na pinku ale to nie ma nic do rzeczy tak naprawde.
Problem jest taki, że będzie łatwo zweryfikować czy jest to moje konto. Komentarze na pinku, filmy. Ba moje na nie wejsc, a tamto konto wiem, że jest jego. Jaka patologia poza tym, że jak juz zaczniesz pierniczyć farmazony to musisz to robić aż ci się bateria w laptopie wyładuje?KubaLaPL pisze:Mam pomysł. Założę sobie konto na PB o nicku podobnym do Twojego, wezmę zdjęcia Twojego roweru, wystawię go tam w giełdzie. Też będziesz marudził, że nikt nie wierzy TOBIE na słowo, że to nie Ty ten rower wystawiłeś?
Przecież nie możemy wierzyć na SŁOWO, więc Twój rower będzie do sprzedania. Patologia stary.
W sumie to offtopic ale jak chcesz żebym tak chętnie przyznawał to też się pewnie na jakiegos załapiesz.KubaLaPL pisze:Ostatnio dostałem warna za post nic nie wnoszący do tematu. Ten też niewiele wnosi.
Ogłoszenie pod przykrywką. Pisze to poraz trzeci. Taka jest moja interpretacja tego działania. Każde działanie moderatorskie wynika z interpretacji regulaminu. Jesli chcesz zgłosić skarge to zamiat marudzić na forum, o temacie którego jak sam mówisz nie widziałeś na oczy piszesz do Nikoma. Proste?KubaLaPL pisze:Co jest niezgodne z regulaminem? Że chce sprzedać swój rower?
Spokojnie, jestem podpięty do sieci.Spaced pisze: Jaka patologia poza tym, że jak juz zaczniesz pierniczyć farmazony to musisz to robić aż ci się bateria w laptopie wyładuje?
Parafrazując Twoją wypowiedź z shoutboxa: To offtopicu regulamin nie dotyczy?Spaced pisze:W sumie to offtopic ale jak chcesz żebym tak chętnie przyznawał to też się pewnie na jakiegos załapiesz.
Więc powiedz mi w jaki sposób użytkownik DHZ (np. ja) mógł wiedzieć, że to jest ukryte ogłoszenie? Bo na forum to NIE było ogłoszeniem. Nie było też żadnej sugestii, że jest na sprzedaż. Kompletnie nic.Spaced pisze:Ogłoszenie pod przykrywką. Pisze to poraz trzeci.
Kwestia, że Ty go nadinterpretujesz i stosujesz kiedy Ci się podoba.Spaced pisze:Każde działanie moderatorskie wynika z interpretacji regulaminu.
Nie leży to w moim interesie.Spaced pisze:Jesli chcesz zgłosić skarge to zamiat marudzić na forum,
Nadintepretacja z twojej strony. Nie tobie oceniać moją prace, jak już ci pisałem chłopaku. Mniej buty.KubaLaPL pisze:Kwestia, że Ty go nadinterpretujesz i stosujesz kiedy Ci się podoba.
Jak w twoim interesie leży poświęcanie czasu na pisanie postów w tym temacie to czemu nie skargi? Czy jak nikt nie widzi to się nie liczy? Oszczędź nam obu czasu, bo nie mam zamiaru z toba dłuzej dyskutować. Nie odpowiadam przed tobą.KubaLaPL pisze:Nie leży to w moim interesie.
-
- Kontakt:
Wy to sie chyba strasznie nie lubicie ;p ale troche racji z tym jest ze jak ktos wystawia rower na sell a pozniej go daje na dhz to jest to jakas reklama :P
http://www.goride.pl 661, Royal, Dartmoor, Funn najtaniej w PL - POLECAM
Spaced pisze:Nadintepretacja z twojej strony.

Chcesz tak bardzo to napiszę tą skargę. Bo niestety czujesz się na tym forum jak pan i władca. I nie jestem jedyną osobą, która twierdzi, ze psujesz tu klimat.
Przeczytaj zresztą dalej swoją wypowiedź.
Akurat TA sprawa nie leży w moim interesie. Ta sprawa, czyli wywalenie tematu BikerJG. I tak jak mówisz, nie widziałem tematu wiec nie będę ruszał tego.Spaced pisze: Jesli chcesz zgłosić skarge to zamiat marudzić na forum, o temacie którego jak sam mówisz nie widziałeś na oczy piszesz do Nikoma.
I odpowiedz mi na pytanie, które Ci zadałem post wcześniej.
Lisu, ale proszę Cię, w jaki sposób wystawienie na DHZ tego roweru miało wpłynąć na ogłoszenie, skoro nigdzie na forum nie było o tym wspomniane.
To się daje bana/warna za wychujanie, a nie dopieprza się na siłę do jakiś pierdół. Nie wnikam w zasadność warna za jego przeszłość. Jedynie uważam, że to za co dostał formalnie tego warna jest kompletnie z dupy.boogiel pisze:A na bikerajg są modzi cięci, bo nie raz kogoś wych*jał.
Spaced- wiem, ze jest gielda do tego itp. ale wlasnie przez to wydaje mi sie jeszcze mniej prawdopodobne, ze miala to byc jakas kryptoreklama. Po co wrzucac rower do dzialu rowery, zamiast do gieldy, skoro chce sie go sprzedac?
Mysle, ze gdyby chcial go sprzedac(przynajmniej komus z dhz) to przede wszystkim umiescilby te informacje wlasnie w dziale gielda i na shoutboxie, a gdyby chcial robic reklame, to napisalby w temacie, ze rower do sprzedania. Do poki nie ma na tym forum takiej informacji, wg mnie BikerJG w tej sprawie jest niewinny.
Co nie zmienia faktu, ze rozumiem, iz jest to specyficzny osobnik, z taka a nie inna przeszloscia i ten nadmiar ostroznosci jest w jakis sposob do wytlumaczenia, jednak w tym przypadku to juz lekkie naduzycie:)
Mysle, ze gdyby chcial go sprzedac(przynajmniej komus z dhz) to przede wszystkim umiescilby te informacje wlasnie w dziale gielda i na shoutboxie, a gdyby chcial robic reklame, to napisalby w temacie, ze rower do sprzedania. Do poki nie ma na tym forum takiej informacji, wg mnie BikerJG w tej sprawie jest niewinny.
Co nie zmienia faktu, ze rozumiem, iz jest to specyficzny osobnik, z taka a nie inna przeszloscia i ten nadmiar ostroznosci jest w jakis sposob do wytlumaczenia, jednak w tym przypadku to juz lekkie naduzycie:)
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!