DZiewczyna??
-
- Kontakt:
Mialem prawie 2 lata taki powazniejszy zwiazek na ktorym naprawde mi zalezalo...
Tez byla wojna o bajka, o priorytety itd... spotykalismy sie codzinennie, czesto po kilka godzin ale to nadal bylo za malo ;/
Rozstalismy sie bez napiec , nadal jestesmy przyjaciolmi.
A ja nadal zaluje :(
Tez byla wojna o bajka, o priorytety itd... spotykalismy sie codzinennie, czesto po kilka godzin ale to nadal bylo za malo ;/
Rozstalismy sie bez napiec , nadal jestesmy przyjaciolmi.
A ja nadal zaluje :(
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Hihi. Moja jest bardziej hardkorowa odemnie.Mi sie nie zdarzylo zlamac nic an rowerku, a ona kiedys sie wybrala na jakis zjazd kamienisty do Bodzowa i jakos nie pamietala o hamulcach w swoim (a wlasciwie brata) krosowym Kelysie. Efekt - zlamany obojczyk... Pojechala tam sama nie mowiac ani slowa... No ale to bylo dawno :P Teraz jej troche przeszla ekstrema :P
gg: 3212274
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Ja tam pogodzilem moja Dziewczyne i inne zajecia. Co prowda chodze z nia do szkoly wiec jest latwiej. Kazda przerwa jest zajeta :D. Ale po szkole tez sie z nia widoje czesto. A kazdy weekend probojemy spedzic z soba.
A jak dziewczyna Cie kocha to zrozumie ze masz inne zajecie. Byle Jej nie olewac i nie dac do odczucia ze jest olewana. I bedzie dobrze.
A jak dziewczyna Cie kocha to zrozumie ze masz inne zajecie. Byle Jej nie olewac i nie dac do odczucia ze jest olewana. I bedzie dobrze.
"I don't believe in God
But I pray for you"
But I pray for you"
a co zrobić jak dres odbił dziwczyne .bleee
i ona z nim chce
co jej powiedzieć
oto jej blog może przez to ją poznacie doradcie mi:http://patiprorok.blog.onet.pl/
narka tryczak.pozdro dla wszystkich hardcorowców
i ona z nim chce
co jej powiedzieć
oto jej blog może przez to ją poznacie doradcie mi:http://patiprorok.blog.onet.pl/
narka tryczak.pozdro dla wszystkich hardcorowców
jebac nikoma
Dejv_d3 napisal: "mlodzi jestescie wiec nei wiecie co to znaczy miec pane :DD ]:-> ktos musi sie na Ciebie denrwowac a w koncu mowic ze Cie kocha ]:->" stary przeca ty jestes w moim wieku!!:)
A co do lasek to ja pogodzilem np moja Martynka niema nic przeciwko mojej jezdzie na biku i sama widziala jak jezdze!!:]
A co do lasek to ja pogodzilem np moja Martynka niema nic przeciwko mojej jezdzie na biku i sama widziala jak jezdze!!:]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
jak dziewczyna kocha to zrozumie i bedzie sie cieszyc razem z toba, oczywiscie trzeba czasem zrezygnowac z czegos (rower/dziewczyna) ale ogolnie jest zarabiscie, wszystko co robie bardzo jej imponuje :)
Kurzy- dobry tekst HEHE , duzo ludzi w tym topiku sprawia wrazenie prawiczkow HEHE, mozecie sie nam przyznac - kazdy byl kiedys TAKI
Kurzy- dobry tekst HEHE , duzo ludzi w tym topiku sprawia wrazenie prawiczkow HEHE, mozecie sie nam przyznac - kazdy byl kiedys TAKI
Local Swinga-Swinga