`Dziala bardzo podobnie jak 1-dno zawiaswojtasu pisze:Dla ludzi zastawiających się jak to pracuje:

Powinna się zmienić. Wywalili mase kasy w brendoga, który nie przyniósł zamierzonego "szału", no i ta roszada ze specem troche nie wyszła. A gwiazdor swoje kosztuje, z czegoś musza na niego brać a on sam w końcu nie jest. Wg mnie scott powinien bardziej sie skupić na rynku freeridowym, bo ta konstrukcja mimo że nowa i świeża, w porównaniu do konkurencji imponuje tylko geometrią. A tak? czym tu sie fapać w tej ramie.Smietana pisze:Tegoroczny Gambler WC stoi w okolicy 25tys. PLN, jeśli polityka SCOTTA się nie zmieni, a nie widzę powodu dla którego miała by się zmieniać to spodziewam się, że cena zakręci się koło 30tys. Tylko to ZEE nie pasuje do tej teorii, bo ewidentnie to wygląda jak próba obniżenia ceny. Jeśli sprzedawali by to po ~19.999PLN - wróże sukces.
Nie, JA mam dystans do siebie. Doceniam dowciplollex pisze:ps. Lasek wybacz że cie uraziłem
Ben (Product Manager) jezdzi i mieszka w Champery i Morgins. Buduje tez tam trasy. Tam jest na prawde stromo chociaz Morgins jeszcze da sie jezdzic na normalnych kątach (bardziej jak wisła).nhp890 pisze:Gambler był testowany w Champery z tego co mi wiadomo, a tam jest podobno tak stromo, że 60.5 ma sens
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość