Fogle jesli NAPRAWDE kochasz rower i NAPRAWDE kochasz kobiete ( sa to zupelnie odmienne rodzaje uczucia ale jednak maja pewne cechy wsplne ) to jak dla mnie nie da sie tego pogodzic.
wszystko sie da pogodzic... najlepiej jak obie strony maja inny wspolny priorytet poza soba (np. uczelnia)
nie pojmuje tego... jak kocha to chyba zrozumie ze musimy jezdzic?
wspolczuje wam :/
Hihi. Moja jest bardziej hardkorowa odemnie.Mi sie nie zdarzylo zlamac nic an rowerku, a ona kiedys sie wybrala na jakis zjazd kamienisty do Bodzowa i jakos nie pamietala o hamulcach w swoim (a wlasciwie brata) krosowym Kelysie. Efekt - zlamany obojczyk... Pojechala tam sama nie mowiac ani slowa... No ale to bylo dawno :P Teraz jej troche przeszla ekstrema :P
Ja tam pogodzilem moja Dziewczyne i inne zajecia. Co prowda chodze z nia do szkoly wiec jest latwiej. Kazda przerwa jest zajeta :D. Ale po szkole tez sie z nia widoje czesto. A kazdy weekend probojemy spedzic z soba.
A jak dziewczyna Cie kocha to zrozumie ze masz inne zajecie. Byle Jej nie olewac i nie dac do odczucia ze jest olewana. I bedzie dobrze.
czemu pogodzenie dziweczyny i bika jest niemożliwe, po prostu jek sie ma pazerną dziewczyne i ona non stop musi z toba siedzieć to masz lipe,
po prstu jest czas na laski i na rower : )
kumpel ostatnio znalazl taka co razem z nami na jutrzenke chodzi, i jest z niego dumna jaki to on nie jest itp :P bierze kolezanki :D ogolnie moje dobre kumpele tez to sa i jest fajnie :D
/jakby co praktycznie co sobote jezdzimy :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
a co zrobić jak dres odbił dziwczyne .bleee
i ona z nim chce
co jej powiedzieć
oto jej blog może przez to ją poznacie doradcie mi:http://patiprorok.blog.onet.pl/
Dejv_d3 napisal: "mlodzi jestescie wiec nei wiecie co to znaczy miec pane :DD ]:-> ktos musi sie na Ciebie denrwowac a w koncu mowic ze Cie kocha ]:->" stary przeca ty jestes w moim wieku!!:)
A co do lasek to ja pogodzilem np moja Martynka niema nic przeciwko mojej jezdzie na biku i sama widziala jak jezdze!!:]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
jak dziewczyna kocha to zrozumie i bedzie sie cieszyc razem z toba, oczywiscie trzeba czasem zrezygnowac z czegos (rower/dziewczyna) ale ogolnie jest zarabiscie, wszystko co robie bardzo jej imponuje :)
Kurzy- dobry tekst HEHE , duzo ludzi w tym topiku sprawia wrazenie prawiczkow HEHE, mozecie sie nam przyznac - kazdy byl kiedys TAKI
a tak pozatym to dobra opcja jest miec laske w innym miescie ja mieszkam koło KRK a moja laska we wrocku hehe PS., wiec pozdro dla wrocka bo fajne miasto i tor w obornikach dobry mają i do kałuzy na dirtach na kosmonałtów mozna wpaść
fragment tego bloga o ktorym bylo tu gdzies napisane...
"Elo :-) hehe wczoraj bylo COOL!!! Bylam na dyskotece hehe muzyka byla spox i w ogole Wszczyscy mokrzy tak zaje*** bylo ze szok. Tylko krotko bylo bo od 16:30-19:30 "
kazdy kiedys byl TAKI... ;p no tak nie ma co ukrywac kazdy... najgozej jest jak od pierwszego razu do nastepnego minie kilkanascie dni.... a takie smaki... a reki sie juz brzydzisz ;p
pozdrawiam wszystkich ktorzy byli i tych ktorzy dalej sa ;p