YUKON 2003
YUKON 2003
witam,
kumplowi 2 din temu pekla rama giant yukon 2003 na tylnim widelcu tam gdzie jest mocowanie na tarcze (ma hayes mx2) jeszcze nie byl w serwisie sie pytac co z tym robic ma na ta rame 5 lat gwarancji mial juz ktos taki przypadek czy jest szansa dostac nowa rame albo czy oni mu sa wstanie to jakos naprawic????
kumplowi 2 din temu pekla rama giant yukon 2003 na tylnim widelcu tam gdzie jest mocowanie na tarcze (ma hayes mx2) jeszcze nie byl w serwisie sie pytac co z tym robic ma na ta rame 5 lat gwarancji mial juz ktos taki przypadek czy jest szansa dostac nowa rame albo czy oni mu sa wstanie to jakos naprawic????
www.hardcorebiking.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mi kidyś pełk gt aggressor 3.0 z dorzywotnią gwarancją,chciłem ją reklamwać ,oczywiście krecili nosem że napewno skakałem i ją katowałem ( bo tak było ......) wkącu przyjeli i powiedzieli żeby sie kontaktowac za 2 tygodnie, dwa tgodnie mineło i powiedaialei że dzwonili do improtera i importer powiedział że ich to nie obchodzi że rama sporadzał inny importek a teraz jest sumit , i *** z tego wyszło ,aha rama pekła przy tylnym haku , taK na wysokości mocowania pod tarcze tyle że na dolnej rurce, ta rama nie miała mocowania pod tarcze .....
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!