Marzocchi 888 RC2X, płaskie półki, czy warte zachodu??
-
- Kontakt:
Marzocchi 888 RC2X, płaskie półki, czy warte zachodu??
siema, mam problem, zastanawiam się nad kupnem 888 rc2x, lecz sprzedawca chce abym zaproponował mu sensowną cenę.
Mają one rysę na goleni,są z 2006 roku i mają zdarte naklejki marzocchi jest tylko rc2x i made in italy. Ile maksymalnie mogę dać za te 888, przyjmując że nie mają po za tym innych wad??
Mają one rysę na goleni,są z 2006 roku i mają zdarte naklejki marzocchi jest tylko rc2x i made in italy. Ile maksymalnie mogę dać za te 888, przyjmując że nie mają po za tym innych wad??
-
- Kontakt:
vf2 - z uk w idealnym stanie- to jakięś 600/700pln.
to dobry amor-ale raczej w stronę fr.
a co do czekania ? - to pitolenie,delikatnie mówiąc
z roku na rok tych amorków jest coraz mniej.
jest tu parę osób które zawsze twierdzą że zimą jest wysyp - chyba soli na asfalt.
w zeszłą zimę pojawiły się raptem 2 egzemplarze warte uwagi.
a 66 rc2x zlicytowano na allegro do 1780pln.
to dobry amor-ale raczej w stronę fr.
a co do czekania ? - to pitolenie,delikatnie mówiąc
z roku na rok tych amorków jest coraz mniej.
jest tu parę osób które zawsze twierdzą że zimą jest wysyp - chyba soli na asfalt.
w zeszłą zimę pojawiły się raptem 2 egzemplarze warte uwagi.
a 66 rc2x zlicytowano na allegro do 1780pln.
-
- Kontakt:
Zwykle rzeczy które kupuję "w stanie idealnym" okazują się rzeczami którym co najmniej porządny serwis by się przydał. Czasami nadają się do remontu.
Jak kupujesz tylko nowe i potem sprzedajesz to trudno żeby stan był lepszy. Ja nie kupuję nowych rzeczy wcale. Jeden napęd w życiu sprzedałem ale pracował jeszcze poprawnie. Jak długo by ciągnął dalej to nie wiem ale w momencie sprzedaży jeszcze był ok. Jakby skakał i trzeszczał to by poleciał do kosza.
A do tej pory nie udało mi się kupić amortyzatora który nie wymagałby serwisu mimo że wszystkie miały być po serwisie i idealne. Kwintesencją były 888rc2x z których wywaliłem tyle jakiejś czarnej mazi(olej niby był wlany nowy ale do takiego gówna że i tak go wywaliłem) i glutów że szkoda gadać.
Jak kupujesz tylko nowe i potem sprzedajesz to trudno żeby stan był lepszy. Ja nie kupuję nowych rzeczy wcale. Jeden napęd w życiu sprzedałem ale pracował jeszcze poprawnie. Jak długo by ciągnął dalej to nie wiem ale w momencie sprzedaży jeszcze był ok. Jakby skakał i trzeszczał to by poleciał do kosza.
Zdarza się. Ale to musi być naprawdę okazja.jakubas101 pisze:Kupujesz, nie używasz, ewentualnie zrobisz serwis i sprzedajesz?
A do tej pory nie udało mi się kupić amortyzatora który nie wymagałby serwisu mimo że wszystkie miały być po serwisie i idealne. Kwintesencją były 888rc2x z których wywaliłem tyle jakiejś czarnej mazi(olej niby był wlany nowy ale do takiego gówna że i tak go wywaliłem) i glutów że szkoda gadać.