buahahahahhaah:D

LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

[quote="nibyptak"]panie lonewolf jak taki jesteś cfaniak to może byś pokazał jakies tricki na tym swoim rowerze a nei tylko jak leży. z tego wynika że pozerem jesteś bo wrzucasz foto roweru na którym nic nie robisz.
i teraz pomyśl co o polsce mówią kanadyjscy bikerzy napewno mówią że poalcy to cioty itp. buahahahahahhaha.
jestes pierdolnięty jak 80% ludzi którzy się wypowiadali w tym poście[/quote]

Z przyjemnoscia bym dal pare fotek jak latam na bikeu (nie jestem jakis mistrz..), ale niemam aparatu cyfrowego, musze umowic sie z kumplem, to wtedy porobimy zdjecia i wpuszcze na Pinka, wtedy chetnie uslysze Twoj komentarz...

A pierdolniety to mozesz byc ty jak **** o mnie wiesz.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
qbator
Kontakt:

Post autor: qbator »

ciesze sie,ze chociaz jedna osoba przyznala mi racje....czy to oznacza,ze innym zrobilo sie glupio??:>a moze skoncyly sie im argumenty?? a Teraz kilka przesłanek:D piotrex: dobrze wiesz o co mi chodzi...jezeli nie skaczesz pod publike (qmple,przechodznie itp....nie jakis pinkbike:) to chwała tobie i twoim skokom......a cszywy to od razu Ci powiem,ze faktycznie przyjebalem sie do niego o samo smianie sie z goscia....ale juz wyjasnilismy sprawe osobiscie wiec luz.....shaman: diex za poparcie i 3m sie!:)
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P
zbiq
Kontakt:

Post autor: zbiq »

Nic sie nie zmieniliscie. Wysmiewacie wszystkich, zawsze, o wszystko. ********.

Jak cos potraficie to zachowajcie to dla siebie a nie nabijajcie sie z innych ...

No to tyle qrwa.
o(^_^)o
LoneWolf
Kontakt:

Post autor: LoneWolf »

Nie nabijalem sie z romka jak chodzi o rower lub jego zdolnosci, ale z tego ze wylaczy mi wiatraczek i sprawi ze zacznie zmieniac kolory, to juz mnie rozbawilo.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

qbator, zbiq podzielam taki punk widzenia. peace & ride :)

... ale jesli chodzi o ten konkretny przypaddek... to koles juz przegina.

tyle, skonczmy to bo tak naprawde to do niczego nie prowadzi :]
what can I say... ;)
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

niestety, tak jak 3-4 mialem zamiar bronic romka, no ale jak zobaczylem wypowiedz o tym wiatraczku, a nastepnie o tym ze go capna , to mnie mocno dojebala... ale nie da sie ukryc, ze ci co sie wysmewali, z tego ze skacze przez xxx butelek, i jaki ma rower, sa poprostu pierdolnietymi lanso-ciulami , i nic tego nie podwazy... ***, przez 1 miech jak nie mialem swojego roweru, to smigalem na autorze, damce 13 cali, ze slikami 1.0 i ***... nie ma znaczenia, bo robilem, 180 na wuaterze i przez fun box skakalem:P , wiec kto ma jaki rower **** znaczy...
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

To zapraszam na Rampage na hardtailu :PPP
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

wkesz romek89 ty to byś sie nadawal na dresa!!!! Dużo mówisz malo robisz!! Sorki to moje zdanie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
romek89
Kontakt:

Post autor: romek89 »

dresem nie bylem, nie jestem, nie bede
pozatym nie kwalifikuje sie na dresa
dresy sluchaja disko polo (umca umca) a ja Sweet Noise (niech zyja bracia X)
dresy kochaja wolkswageny a ja uwielbiam dziela skosnokich mistrzow (niech zyje honda civic coupe type-r 1994r. 1.6 vtech)
dresy gola sie na lyse paly (male kudly mam)

odpierdzielcie sie od tego ze sobie troche hakuje (bez tekstow schakuj mi lodowke czy inne)

zamiastego wielki mistrze poleccie mi jakas mocna korbe do 38z na kwadrat do 120zł
REVOLTA
Konradek
Kontakt:

Suginio czy jakiś tak, nie wiem jak sie to pisze
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
Tich
Kontakt:

Post autor: Tich »

ciekawe komu zajebał rower??
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

sugino sie gnie...
romek hakerzy radza sobie bez trojanow,i innych programow,poza tym dresy kochaja bmw a jezdza volswagenami bo ich na wyzej wymienione nie stac ;)..
kup sobie stx-a rc z allegro...a czy uzyskam odpowiedzi na temat czy wiesz jak wyglada manual??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Konradek
Kontakt:

dajmy mu już spokuj z tym manualem :) może on to nazywa manualem.
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

lol koleś mnie rozwala......tak sobie przegladam a tu 8 stron lol :D
i te wiatraczki i skoki przez butelki i stair gapy z trzech schodkow........
czlowieku....nic nie mam do twojego sprzetu...i umiejetnosci...ale nie dawaj tego na pinka........:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D

a korbe to truvativ za 129zl.

pozdroo all
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

truvativ za 129zl?fived tak?kumpel to rozjechal po tygodniu jazdy-kwadrat tak miekki jak w sugino
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

romek89 nic sie nie odzywalem bo kazdy skacze jak moze ale z tym volkswagenem to mnie wkurwiles :/...

mam volkswagena, drugi [starszych to tez auto VW] i bynajmniej dresami nie jestesmy :P a jak juz chcesz sie wymądrzać wiedzą techniczną z zakresu motoryzacji i przeznaczenia hond i VW to pokaz najpierw swoje auto zebym wiedzial o czym mozemy pogadac... http://www.6n2.prv.pl zeby nie bylo

a tak poza tym to macie kurde nerwy zeby 9 stron o niczm pisac... a ze te zdjecia utrwalaja wizerunek polski jako biednego kurwidołka... to juz inna sprawa
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

Ja slucham trance (umca umca) i jakos drechem nie jestem ale to juz bez komenta pozostawie - nie mozna na takiej podstawie kwalifikowac kogos do okreslonej grupy :/ A co do samochodow to Evo VIII ruleZ :))
"Words of wisdom - Full Face helmet"
Konradek
Kontakt:

romek89 jak zrobisz jakies następne fotki to nie wrzucaj ich odrazu na pink'a, wrzuć ja pierw tu i zobaczysz jaka będzie reakcja ludu. A jak już tak bardzo chcesz to wrzucić na pink'a to musisz sie liczyć z konsekfencjami.
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

he romek to troszki pedalskie imie wg mnie ;] porzynajmniej tak mi sie kojarzy ;]po co ci korba za 120 zl skoro skaczesz z kraweznikow ? lepiej zainwestuj w kompa i hakuj innym wiatraki w kompach ;] a tak wogole to zostaniesz moim guru ? plisss :*
Zablokowany