buahahahahhaah:D

Konradek
Kontakt:

Post autor: Konradek »

O_o wedlug mnie to bylo troche hamskie, imiona zostawmy w spokoju!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

"wizerunek polski jako biednego kurwidołka" To mnie rozwaliło...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

romek miałem cię bronić, bo nie masz wpływu na to na czym jeździsz i się uczysz dopiero, ale ten txt z wiatraczkiem mnie rozjebał. pogrążasz się :/ też se umiem wiatraczek wyłączyć tyle, że ja poprostu polewam kompa wodą ;p do jazdy i sprzętu nic nie mam, ale wiatraczek miażdży system :D
qbator popieram w 200%
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

co jak co wojciech , ale VW to ****** auta /chodzi mi o cena wzgledem jakosci , / ,lepiej kupic uzywana honde civic niz takie jebanego golfa... takie moje zdanie... co do motoryzacji:)
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

nie masz pojecia o
- hakerach, halerstwie, hakowaniu
- czesciach (zaczynam watpic ze sam tego amora przerobiles jesli chcesz mocna korbe na kwadrat. i do tego za taka cene.)
- samochodach... 206 i focus rulez i ***** ryj ( : P )
- manualu... (bez komentarza)
- byciu "cool" ( szufladkowanie ludzi za muzyke ktorej sluchaja czy za samochody ktorymi jezdza... zenujaco niedojrzale. )
- o lodowkach nie masz pojecia... ja bym tak zhakowal swoja lodowke, meirny z ciebie haker...
- i o sarkazmie nie masz pojecia... bo nie potrafisz go dostrzec w moich wypowiedziach.

... a starasz sie sprawic wrazenie jakbys z conajmniej pierwszych z 5 wyzej wymienionych rzeczy mial znaczna wiedze...

jak powiedziec zebys zrozumial? zamknij sie k***wa bo sie pograzasz, zrozum.
what can I say... ;)
shaman
Kontakt:

nie masz pojecia o
- hakerach, halerstwie, hakowaniu
- czesciach (zaczynam watpic ze sam tego amora przerobiles jesli chcesz mocna korbe na kwadrat. i do tego za taka cene.)
- samochodach... 206 i focus rulez i ***** ryj ( : P )
- manualu... (bez komentarza)
- byciu "cool" ( szufladkowanie ludzi za muzyke ktorej sluchaja czy za samochody ktorymi jezdza... zenujaco niedojrzale. )
- o lodowkach nie masz pojecia... ja bym tak zhakowal swoja lodowke, meirny z ciebie haker...
- i o sarkazmie nie masz pojecia... bo nie potrafisz go dostrzec w moich wypowiedziach.

... a starasz sie sprawic wrazenie jakbys z conajmniej pierwszych z 5 wyzej wymienionych rzeczy mial znaczna wiedze...

jak powiedziec zebys zrozumial? zamknij sie k***wa bo sie pograzasz, zrozum.
what can I say... ;)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

shaman, nie goraczkuj sie :) romek i tak wie ze jest mastah (na swojej wiosce) i tyle, niech jezdzi dalej, for fun! a my i takwiemy jaki on jest naprawde (nie po tym jak i na czym jezdzi... po tym co pisze tutaj...)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

moj ziom tak reaguje na wasze txt'y http://www.spokorobi.prv.pl/ xprot a ja juz taaamtego pierwszego linka wczeewesniej widziaaaalem :P
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
freeride 46
Kontakt:

http://marciugry.w.interia.pl/brainwarp/brainwarp.htm teraz przyjzyjcie sie uwAznie i sprobojcie zalapac moment w ktorym na srodku miga czerwona kropeczka ziomy :] hahah buahahah
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
freeride 46
Kontakt:

a teraz moze se pospiewamy co karaoke :D !!! >
http://www.zosia.piasta.pl/karaoke.html
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

qhta... wiesz... co do aut owszem stosunek jest koszmarny 4letnie pol kosztuje tyle ile roczne clio, nowe punto czy roczne 206... ale jezdzilem tymi autami? nie mowie tego jako ataku ofkoz ale jezdzilem kazdym z tych aut polo wiadomo najwiecej. Kazdy mial silnik o mocy +- 60-75KM i powiem tyle zaden ale to zaden z tych wozow nie porownuje sie do vw jakoscia detali, poziomem wykonczenia, komfortem jazdy i osiagami i chetnie stane do wyscigu z 206 1.4 16V - juz raz to robilem bo mi udowadniali jaki to on zajebisty... fakt mruczy zadziornie... ale zostal w tyle ostro w sprincie a jechal ja 165/65 - ja na 185/55 gumach
stosunek cena / wyposazenie jest do bani w vw ale cena jakosc nie...
pokaz mi auto w tej klasie cenowej z wygluszanymi fabrycznie elementami nadwozia, chetnie podyskutuje - jesli masz ochote polemizowac to zapraszam na GG 64579 uwielbiam sie sprzeczac i bronic vw [choc znam ich wady! jest ich toche :P]
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
shaman
Kontakt:

ok

vw suxx

podaj kontrargument :p co? no ico, i tak suxx :p

zartuje oczywiscie, ale uwazaj z takimi zachetami bo jakis x - latek moze skorzystac albo o zgrozo XX ( 0-99) x latkow moze sie czepic.

Krzywy racja... :) uff... zdenerwowalem sie na siebie ze na poczatku sie wstawilem za niego, nie bylo warto, glupi ja :] stary juz, chlip. dobranoc
what can I say... ;)
elot
Kontakt:

Post autor: elot »

"odpierdzielcie sie od tego ze sobie troche hakuje (bez tekstow schakuj mi lodowke czy inne)"

romuś, bawienie się trojanami to hacking?
Styleliga - on a highway to hell
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

dajcie spokuj romciowi..:) fajny chlopak z niego..nawet sobie rame sam zespawal..<lol2>
romek89
Kontakt:

Post autor: romek89 »

Ludzie z wami sobie jaj nie mozna porobic:(
z hakowaniem jaja podobnie jak ze zdjeciami wrzucanymi na pinka
co do sprzetu to tu sobie jaj nie robie przerobki amora podniosly skok i utwardzily go
a do wozow no moze jestem rasista ale nienawidze niemcow i wszystkiego co produkuja (uraz taki mam poprostu) i dlatego nie lubie WW, BMW czy mercozlomow
korbe potrzebuje na kwadrat bo moja zaczela pilowac rame (chyba przerobie 3 blat na rockring)
co do manuala wyszedl na zdjeciu jak wyszedl i tyle
jezdze dla frajdy a nie dla osiagow
moze na wiosne zrobie dropa z garazu (ale dopiero po wymianie amorka na cus lepszego ten ma luzy na boki po 3cm)
KTO MOZE SKASOWAC TEN TEMAT??
REVOLTA
Xprot

Post autor: Xprot »

przemawiam ja czytac!!

dopoki szaman rysowal kolesia za FOTKI NA PB (kto pamieta temat dzikusa? - ten wie ocb) to mi wystaraczalo wypic melise......... ale jak widze ze teraz szaman jest masta bo znalazl kogos gorszego ( w jego opini)..... i nie moge
SZAMAN jestes kupa gowna, rzadkiego, ktora plywa tu i tam, smierdzi gdzie popadnie i mysli ze dlatego jest fajna........ a pozatym po ostatnim poscie romka zobacz ze on to ty....... najpierw dojebal na pb potem ze eee ze yyy i na koncu mowi, iz zdjecia sa tylko dla jaj...... i usuncie temat, buuuuu........

kurwa.. wy jeden z drugim nic nie umiecie to sie z tym nie wozcie, jak romus dojebal jeszcze te drugie fotki i byl z tego dumny to nei wiedzialem czy on jest jakis niedorozwiniety, czy on nie wie ze to nie jest cos fajnego........ zrobie dropa z garazu...... a se kurwa rob! to tak jak ten koles co mowi ze chce kupic naklejki, ale nikt tego nie wie bo na poczatku koles probuje sie wozic ze bedzie mial rame w moro i opowiada swoja historie zyciowa....., a konca juz nikomu sie nie chce czytac......... ( tu temat rama w moro , 'dla poczatkujacych')

to jest wlasnie poziom tego forum jeden szaman z drugim romkiem dwie paly...... do tego spece od dragow, pointow i streetlegali......... cala rzesza was jest kochane palki, kiedy wy przestaniecie ********* ze polska jest zle postregana ja kto wlasnie przez takich was........jak on (romek) dal takie gowniane zdjecia to daj lepsze zamiast *********......

wypierdalajce bo wszyscy jestescie jednakowo nedzni.....

PALY
PoL
Kontakt:

Post autor: PoL »

romek a jakiego masz zamiar amorka kupic? kup sobie JUNIORA T ladnie bedzie wygladal z pointem i fajnie bedzie sie na nim skakalo w hopek mikroskopijnych wielkosci i z kraweznikow..pzdr
seb_x-->
Kontakt:

Post autor: seb_x--> »

Foto: www.tiny.pl/zcs
Aukcje: www.tiny.pl/fss
sebx@op.pl
Zablokowany