Internet i telewizja "N"
Internet i telewizja "N"
Witam, ostatnio zastanawiałem się na wyborem pakietu tv i internetu. Wybór padł na eNke. Co do pakietu telewizyjnego to jestem zdecydowany, ale waham się nad wyborem internetu, konkretnie 8GB. Nie mam zielonego pojęcia jak to chodzi, czy wogóle warto brać neta z eNki. W goglach nie znalazłem wiele informacji, więc proszę o opinie. Dziękuje i pozdrawiam.
Pakiet TV - 93 kanały w tym 31 w HD + internet 8GB = 89zł/miesiąc
Wcześniej miałem cyfrowy polsat, pakiet familijny. Bez żadnych kanałów HD płaciłem 39zł. I mam radiówkę 1GB, za która płace 30zł, chodzi jakby chciała a nie mogła...Więc za tv i neta płaciłem 70zł/miesiąc. Innych możliwości nie ma, wydaje mi się, że oferta Nki jest całkiem dobra. Co do tv z Nki to żałował nie będę, tylko nie wiem jak ten net 8GB chodzi.
Wcześniej miałem cyfrowy polsat, pakiet familijny. Bez żadnych kanałów HD płaciłem 39zł. I mam radiówkę 1GB, za która płace 30zł, chodzi jakby chciała a nie mogła...Więc za tv i neta płaciłem 70zł/miesiąc. Innych możliwości nie ma, wydaje mi się, że oferta Nki jest całkiem dobra. Co do tv z Nki to żałował nie będę, tylko nie wiem jak ten net 8GB chodzi.
-
- Kontakt:
Za 49 zł przy umowie na 24 miesiące xDAveFreeride pisze:Nełostrada 10 mb/s
Ja mam UPC z ruterem za 66 zł z umową na 10 miesięcy i śmiga 30 Mb/s.
Ale skoro ma radiówkę to kablówki nie może mieć, więc nie wiem po kiego grzyba ją polecasz...
A TV z Cyfrowego Polsatu taniej nie wychodzi?
Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt: