Co lepsze specialized big hit 3 czy norco a -line
Co lepsze specialized big hit 3 czy norco a -line
Siema
mam pytanie jaka rama lepsza specialized big hit 3 z fox dhx 4.0 czy norco a-line ze swingerem i chcialbym jescze zapytac czy 888 rv maja jakas regulacje
mam pytanie jaka rama lepsza specialized big hit 3 z fox dhx 4.0 czy norco a-line ze swingerem i chcialbym jescze zapytac czy 888 rv maja jakas regulacje
NS bitch foreva 

Zależy do czego i które roczniki (to bardziej w przypadku a-line'a).
Generalnie BH bardziej w kierunku fr, norco ma bardziej zjazdową geometrię. Obie nie miały problemów z wytrzymałością więc jak nie skatowane to akurat o to nie trzeba się martwić. Zawieszenie podobne, ze swoimi zaletami i wadami.
888rv mają tylko regulację tłumienia powrotu.
Generalnie BH bardziej w kierunku fr, norco ma bardziej zjazdową geometrię. Obie nie miały problemów z wytrzymałością więc jak nie skatowane to akurat o to nie trzeba się martwić. Zawieszenie podobne, ze swoimi zaletami i wadami.
888rv mają tylko regulację tłumienia powrotu.
http://miki-ck.pinkbike.com/ Freeride!
no i te norco trochę ciężkie są...Pedros pisze:Miałem BH 2006 i całkiem przyjemna ramka, kumple maja norco zdecydowanie bardziej zjazdowe maszynki skok wiekszy co powoduje lepsze klejenie ale i tez mniejsza skocznosc. jesli norko to tylko po wymianie przedniego trojkata i z tylnymi hakami na "prawdziwa" sztywna os