Fonika oszust!!!

pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

tomek059 pisze: Po pytaniu za co tyle bo uszczelka kosztuje 5 zł, a odpowietrzenie ze zmianą ze 20 nazwała mnie złodziejem. Oczywiście paragonu nie miała, a nazwy i nr tel do serwisu nigdy nie dostałem.
Bo jej chłopak ma serwis mi się zdaje więc po prostu to zrobił pewnie. Koszt był żaden o ile w ogóle było trzeba coś robić.
Tormentor
Kontakt:

Post autor: Tormentor »

Dla równowagi: z nią transakcji nie robiłem żadnych, natomiast jej chłopak serwisował mi już parę sprzętów, składał rower mi i mojemu znajomemu - żadnych zastrzeżeń.

A co do Omena - jeszcze przed jego sprzedażą, podczas zawodów o Puchar Prezesa Czarnej Góry mówiła mi, że planuje przesiadkę na coś bardziej uniwersalnego-endurowatego, bo aż tak często nie jeździ w góry, żeby mieć tru zjazdówkę.
Tormentor
Kontakt:

Ale chłopaki... Rozumiem złe nastroje po transakcji, ale już przeginacie troszkę.
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Ja z nią nie handlowałem i osobiście nic do niej nie mam, ale po opisach sama się prosiła o to, co ma.
BlackForest
Kontakt:

Post autor: BlackForest »

LestatBiker może jakiś wierszyk ? ;D
Tormentor
Kontakt:

Trochę czasu minęło, a rzekomo pęknięty Omen dalej jeździ i sprawa się nieco wyjaśniła:
http://www.pinkbike.com/photo/10171033/

Kod: Zaznacz cały

flag Bartek66 (Oct 7, 2013 at 7:41)
 Każdemu muszę to tłumaczyć... Ten omen nie jest spawany! Poprzedni właściciel wali w ***** bo z nim gadałem i pisał mi, że specjalnie wypisuje takie głupoty bo nie lubi kolesia który kupił tą ramę od niego Wink Dla pewności zdjęcie główki wysłałem do producenta omena i uznali że główka ramy nie była nigdy spawana Smile
Forfiter92
Kontakt:

Post autor: Forfiter92 »

przykro mi, ale to nie ten Omen, tamten co prawda dalej jeździ, spawany już chyba z 6 razy...
Tormentor
Kontakt:

Re:

Forfiter92 pisze:przykro mi, ale to nie ten Omen, tamten co prawda dalej jeździ, spawany już chyba z 6 razy...
Coś podejrzanie dużo tych zbiegów okoliczności, a nawet zdjęcia tego rzekomego pęknięcia nigdzie nie widziałem tutaj ani na pb...
Forfiter92
Kontakt:

Post autor: Forfiter92 »

w takim razie zapraszam do obejrzenia na żywo ;)
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

mozesz mi dac tego omena, ogarne go.
;P
Anałana
Kontakt:

Re:

Post autor: Anałana »

Tormentor pisze:Trochę czasu minęło, a rzekomo pęknięty Omen dalej jeździ i sprawa się nieco wyjaśniła:

Każdemu muszę to tłumaczyć... Ten omen nie jest spawany! Poprzedni właściciel wali w ***** bo z nim gadałem i pisał mi, że specjalnie wypisuje takie głupoty bo nie lubi kolesia który kupił tą ramę od niego Wink Dla pewności zdjęcie główki wysłałem do producenta omena i uznali że główka ramy nie była nigdy spawana Smile

Teraz kilka slow odemnie.. Wszem i wobec oglaszam ze jako producet ramy OMEN mowie ze zadne zdjecie glowki w/w ramy do mnie nie dotarlo.. wiec prosze nie mieszac mnie w tego typu zagrywki..
OMENRACING
Anałana
Kontakt:

Post autor: Anałana »

Jeden gada na drugiego a sam robi podobnie.. Panowie !.. wezcie sie w garsc
OMENRACING
Spaced
moderator
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: Spaced »

Anałana pisze:
Tormentor pisze:Trochę czasu minęło, a rzekomo pęknięty Omen dalej jeździ i sprawa się nieco wyjaśniła:

Teraz kilka slow odemnie.. Wszem i wobec oglaszam ze jako producet ramy OMEN mowie ze zadne zdjecie glowki w/w ramy do mnie nie dotarlo.. wiec prosze nie mieszac mnie w tego typu zagrywki..

Czekaj na podróbki ;)
ODPOWIEDZ