to, że ramka Wigry 3 pękła nie oznacza wcale, że jest to licha rama, ramki innych producentów za dużo większe pieniądze również pękają!!! ja połamałem GT Karakoram!!! pozdrawiam w szególności właścicieli rowerków Wigry 3 oraz właścicieli inncyh modeli z kolekcji "ROMET"-a
Eeee tam. Każdy kto zna się na pordukcji POLSKIEGO MAGNATA zauważy że to bubel, a nie prawdziwa maszyna z naszych ukochanych zakładów rowerowych. Ludzie opey your eyes!!!! Przecież widać, że to podróba. Po kolorze lakieru widzę że to rocznik '82, a gdzie ma adaptery do tarczy i gussety pod mufą supportu??? Właśnie od tego rocznika ROMET zaczął je seryjnie wstawiać. Pewnie jest to model który był przeznaczony do exportu dla braci zza wielkiego muru, który stał w Berlinie. Idę o flachę że nawet nie miał oryginalnego znaczka (metalowego) na główce sterowej, tylko biedną naklejkę.
A tak na serio to jest jeszcze ten rowerek w sprzedaży. Piękna wiśnia + komplet kluczy, pompka i nóżka za jedyne 280 zeta. Aż łeska sięw oku zakręciłą jak to zobaczyłęm. Za taki bezcen...
No stary to ty sie szykuj na sponsoring!! Wigry III chlopak polamal i jeszcze nie ma sponsora... no nie wiem jak ty rame teraz kupisz.....
moze
Wigry IV DH RAMPAGE - 23790 PLN( 430mm skoku) slyszalem ze ma powstac...
Ja zanim złamałem swego Wigry 3 to wczesniej rozjebałem w nim 2 Super Monstery, wygrałem na nich Mistrzostwa Swiata w downhillu i trialu a dopiero potem przy biciu rekordu predkosci przy 452km/h pekł mi tylny trójkat takl wiec WIGRY 3 rzadza. Kto zakłada fan klub?? A ten koles musiał byc niezłym hardkorofcem zeby go rozwalic... Respekt dla własciciela...