nsx na 2005 rok beda w 2005 roku. wlasnie teraz uzgadniam z wlasciclem ostatnie szczegoly dotyczace ram, w tym roku beda jeszcze prototypy ktore trzeba skatowac (warto to podkreslic, ze sa one testowane przed puszczeniem do produkcji) nim sie panowie zdecyduja na produkcje.
to chyba tyle co moglem na ten temat powiedzic, co do szczegolow jestem zobowiazany do dochowania tajemnicy.
a co do 7anna to juz prawdopodobnie w grudniu bedzie mozna kupic u nich ramki Banshee !! Scream i Chapparal za nieco ponad 5000zl z damperkiem Swinger 4way.. warto odłożyc nieco $ i kupic ta kultowa ramke :)
heheh czekam z niecierpliwościa na NSX 2005 bo nie mam na czym jezdzic !!! beda moze inne kolorki :> .... ??? albo może jakieś fajne artystyczne malowanko dacie ?? :P
ps pisalem do 7anna i powiedzieli ze kolo marca beda dopiero dostepne :(
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
no tak, teraz sa jzu w sprzedazy pedaly i mostek moje projketu, sa to czesci na 2005 rok. natomiast ramy beda w przyszlym roku.
w tym roku streetlegala testowal erenes (w koncu w znacznje czesci jest to rama oparta na jego pomyslach), moje pedalki testowal swiniak. kto i co bedzie teraz testowal jest mi niewiadome
ogolnie ja tez z niecierpliwoscia czekam na nsx s legala na 2005, juz praktycznei zdecydowany jestem zeby zbierac na niego i na wakacje '05 go miec :) do tego czasu na poincie sie przemecze, trudno. chyba warto :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt