Krk dual-dresy

Kondzio
Kontakt:

Krk dual-dresy

Post autor: Kondzio »

Ludzie uwaząjcie na siebie.... po derbach bylo pierwszy raz,ale bez strat.Dzisiaj znowu dresy z pałami na dual wbiły.Nie dlugo bedzie strach tam wogole przyjezdzac.Najlepiej jezdzijcie w 7 osob minimum.4 albo 5 dresow dzisija od dołu z działek wbiło kazdy z metrową pałką,wzieliśmy od razu dupe w podskoki na góre ale chyba nie chcialo im sie biegać.Zaczyna sie robic nie ciekawie wiec miejcie oczy dookoła glowy.
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

o w pyte- wlasnie tak sobie myslalem ze tam jak przyjdzie co do czego to nie ma nawet gdzie zdupcyc- chyba ze wydziarasz z rowerem pod gore szybniej niz drechy... a czasami w tygodniu jak tam jestem to zywej duszy...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

juz dawno dochodzily mnie sluchy o tym ale jakos to ucichlo... i znowu reaktywacja :/
http://cosmos.pinkbike.com/
Kondzio
Kontakt:

Pasowałoby tak z 20 osob za tydzień zebrac w niedziele na dual po poludniu i tak im napierdolic zeby sie odechcialo gnojom,jeszcze kumpel dwa piwa z pospiechu zostawił w hatce na boku.
Julo_HC
Kontakt:

Post autor: Julo_HC »

Dlaczego takie teksty jak Kondzie zawsze wala ludziektorzypozniej nie przychodza?? Chlopie pomysl zanim cos napiszesz...
gg: 3212274

[S]: JuniorT'03 QR20+koło S-Type/Quando+mostek MARZOCCHI+kieraSPECIALIZED
Kondzio
Kontakt:

nie rozumiem cie
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

Jezdzijmy w duzych grupach z jakimis pałkami itd. jak przyjdzie co do czego to mozna sie postawic. Mały wpierdol nigdy nie zaszkodzi. Kondzio , są tam jeszcze te piva?? :P
back in da game...
Kondzio
Kontakt:

Nie wiem,nie schodziłem tam potem bo pewnie czekali jeszcze z nadzieja ze moze ktos przyjedzie.Pamietaj krawiec (jesli to ty) jutro o 20 pod tesco jak chcesz ten klucz do suportu :)
Stw
Kontakt:

Post autor: Stw »

Skurwysyny jak obczaili dual to nie fajnie bo rzeczywiscie ciezko stamtad uciec szczegolnie jak jestes przy stoliku i jak wbijaja od dolu , a o ktorej godzinie to sie dzialo ???
Kondzio
Kontakt:

To było koło kolo 16:30
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Miałem taka sama sytuacje tylko na koncu scieżki (tam jak sie wchodzi na alejke) patrze sie w prawo a tam kilku(nastu) [nie wiem dokladnie] dresow i zaczynaja za nami biec
themax
Kontakt:

Post autor: themax »

No ja znam wersje że sie w integralach zapuszczają i siedzą tam na dole ( że niby bikerzy ) ktoś zjeżdza sobie z góry zatrzymuje sie prewencyjenie żeby sobie wybadać teren widzi że jest jak mu sie zdaje ok i radośnie sobie zjeżdża a tu dres... :| może to troche naciągana teoria i na dresów teeroche zbyt inteligentna ale tak słyszałem. Julo ja cie prosze ty nie mow o przychodzeniu albo nie bo jakoś cie nigdzie nie widać szczegolnie jak widzisz kogoś z nas w lesie to dość szybko sie teleportujesz choć nie wiem z czego to wynika ... i średnio widze żebyś zaraz pobiegł na dresów. A marginesem każdy kogo stac na to żeby wyjśc z domu z myślą że idzie komuś najebac ma już niedaleko do dresa...
[ThemaxxX ] http://www.blast.of.pl
Dasiek
Kontakt:

Post autor: Dasiek »

No to nie jeździmy na dual do odwołania!!
Chyba, ze naprawde zebrac bikerow i jazaaaa! Qlkowce tez sie przydadza :P!
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

themax, po co to pisałeś?? Jest przecież też teoria że dresy czytają forum - co będzie jeśli się tego nauczą?? :P :)
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

no to grubo... :( jak tak bedzie sie dalej dzialo to za dwa lata trzeba bedzie likwidowac miejscówki, kupic tysiac ton ziemi w ogrodniczym i nową gore usypac :/ a zanim las wyrosnie to juz dziadkami bedziemy :(( Moznaby tez pozwac Nike do sadu zeby w razie czego odkupili nam biki :)
"Words of wisdom - Full Face helmet"
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

iceman, dobre masz pomysły... i łatwe do wykonania :D:D A jak dresy czytaja to forum to jest porazka...
ShUriKeN
Kontakt:

Post autor: ShUriKeN »

Oni mają pały i dresy ,,,,
My mamy kaski i ochraniacze ... i proponuje zakup rozkładanych pompek po 30 zł ... wieżcie mi mam taką i jak walnąłem kumpla na żarty to się skulił :P
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

no to nie wiem co to za pompka... pozatym ja juz bylem w takiej sytuacji ze mi domek na wsi zaatakowalo z 10 drechow z palami i chociaz nas w domku bylo z 8 nik jakos sie nie kwapil zeby wybiec.... to sie inaczej pisze a inaczej zachowuje jak widzisz taką bande zjebow...
jedyne co mozna zrobic do calego sokusia zaprosic na dual- oni juz tam wiedza co i jak :D
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
ShUriKeN
Kontakt:

Post autor: ShUriKeN »

hmmm ...
Zróbmy sobie sobie kamuflarz .... Na chopach i innych bajerach naklejmy naklejki nike ,adidas itd ... :P
www.rowerowy.com
www.buyakas.prv.pl <<---- BBC czyli Buyaka's Bike Crew
ODPOWIEDZ