zieloneoff_road pisze:dartmoory Raider w kolorku chyba wiadomym

Całe koła zmieniasz, czy tylko obrączki?
Ja tez nie ogarniałem ale kolory jak nie patrzeć były pod tą fure:Irion pisze:Dla mnie spoko. Wczesniej nie rozumialem kolorystyki w tym rowerze...
Planuje jak najmniejszą ilość napisów i naklejek sugestię o obręczach wezme pod uwagęk1kaka pisze:Ładnie, ale ja bym jeszcze ściągnął naklejki z obręczy bo mi się strasznie nie podobają
Gdyby ważyła tak z 3.5kg, i miała kąt główki 63.5* w życiu bym jej nie zmieniłIrion pisze:Jak sie DH spisywala? Mysle czy by sie nie przesiasc z Glory FR na DH...
Purpury od różowego się nie odróżnia?Jaca pisze:poza różową sztycą i obręczami (;p) bardzo zacne.
Jaca pisze:ciekawi mnie ten "monster world cup 2006", gdzie fotki?
HondaJaca pisze:przy okazji - jaki motor?
odróżnia się, odróżnia, ale wiesz, facet rozróżnia 3 kolory - fajny, ******* i pedalski ;]off_road pisze: Purpury od różowego się nie odróżnia?
Ja tu nie widze różowego, a anoda jest w tym samym odcieniu na zywo![]()
jak bardzo jestem wielbicielem takich dużych zabawek, tak nie dowiedziałem się nigdy, że po 2005 jeszcze strugali monstery i coś w nich zmieniali.off_road pisze:Tak sie prezentował na zewnątrz. Wewnątrz było dużo więcej "ciekawych" patentówWtajemniczeni wiedzą co tam zaszło.
witaj w klubie ;] warczy, czy bzyka?off_road pisze: Honda
W 2006 była wersja OEM montowana seryjnie w rowerkach RMJaca pisze:jak bardzo jestem wielbicielem takich dużych zabawek, tak nie dowiedziałem się nigdy, że po 2005 jeszcze strugali monstery i coś w nich zmieniali.
WarcyJaca pisze:witaj w klubie ;] warczy, czy bzyka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 3 gości