BackFlip- Kto w polsce umie??Jak?
nie znam nikogo co by się za pierwszym razem cały obrucił,trzeba ćwiczyć,tylko mądrze,wsumie sam obrut nie jest taki trudny,ale na hopie to będe prubował zimie,nasypie sobie na lądowanie śniegu,niedość że miękko to jeszcze człowiek się nie poobcierak,
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
NOoooo za pierwszym razem tylko plecy i przez kilkanascie razy tez tylko na plecy albo na głowe:P dopiero po jakims czasie wyszedł i jak wyszeł to potem cały czas wychodził;] www.monkeycamp.cz
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
Nie zabierałem się za to w Polsce nigdy, bo nie ma warunków. Bawiłem sie tylko w Usa na hali ( specjalnie przygotowanej do nauki ). 1:1 w wynikach.
POd okiem instuktora raz się udąło, a raz telefon zamordowąłem ( brakuje mi go trochę ). Dzięki w Dh niepotrzebne nie będę się zabierał. Pod okiem instruktora najlepiej, ale jak ktoś lubi wodę, baseny itd.... to prosze bardzo. Tam było coś co wyglądąło jak stolik, tylko po środku miało materace, więc jak się nie doleciało do lądowania, to loozik, gorzej jak się przekręciło lądowanie ( jak za 2 razem )
POd okiem instuktora raz się udąło, a raz telefon zamordowąłem ( brakuje mi go trochę ). Dzięki w Dh niepotrzebne nie będę się zabierał. Pod okiem instruktora najlepiej, ale jak ktoś lubi wodę, baseny itd.... to prosze bardzo. Tam było coś co wyglądąło jak stolik, tylko po środku miało materace, więc jak się nie doleciało do lądowania, to loozik, gorzej jak się przekręciło lądowanie ( jak za 2 razem )
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=340174
Co do miejscoowek na backflipa to można sobie samemu taką sprawić. Tomek Kućkowski po raz pierwszy go zrobił na chopie w której na lądowaniu było pełno pusych kartonów + kilka materacy. Ostatnio sprawił sobie gąbki i gites. Po za tym jeszcze qmpel chciał próbować w "miękką" chopę. Dopiero co usypana chopa, robisz w niej twarde wybicie a za tym zostawiasz mięciutką ziemie plus na to możesz jeszcze dać jakieś kartony albo gąbki.
A tak wogóle to był ktoś na zawodach red bula w vercie (wawa)??? Bo qmpel twierdzi że Tomek tam próbował kręcić flare i w szpitalu wylądował :/ Ktoś to widział albo wie co tam sie działo???
Peace
A tak wogóle to był ktoś na zawodach red bula w vercie (wawa)??? Bo qmpel twierdzi że Tomek tam próbował kręcić flare i w szpitalu wylądował :/ Ktoś to widział albo wie co tam sie działo???
Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
[quote="Xprot"]kazdy jest mocny w gebie
a jka pokazesz rower to nieeee nie chce mi sie alb cos......eh[/quote]
NOooo Xprot teraz cie w końcu popre;] NIe wiedziałem ze ty tak mozesz:P ja myślałem ze ty tylko link wstawiasz;] Hehe ale taka jest prawda jak kilka razy polecisz na plecy to zobaaczysz;] odechciewa sie:P
a jka pokazesz rower to nieeee nie chce mi sie alb cos......eh[/quote]
NOooo Xprot teraz cie w końcu popre;] NIe wiedziałem ze ty tak mozesz:P ja myślałem ze ty tylko link wstawiasz;] Hehe ale taka jest prawda jak kilka razy polecisz na plecy to zobaaczysz;] odechciewa sie:P
www.ROMED.pl lamusy!