teemat do usuniecia
teemat do usuniecia
temat do usuniecia
100zł? Wątpie ze ktoś bedzie chciał Cie oszukać. Zamawiałeś przez allegro, wiec masz bezpieczeństwo. Jeżeli faktycznie by Cie oszukał to zakładasz spór na allegro i po tym zazwyczaj wszystkie sprawy sie rozwiązują
, a jeśli nic nie pomoże to idziesz na policje składasz zeznania i po sprawie (jeżeli płaciłeś przez payU) i wtedy niezależnie od zakończenia sprawy to i tak kase Ci zwracają. Aczkolwiek myśle że rame wyśle
zawsze tak kupuje i wszystko jest okey. Więc nie ma sie co spinać
Gdyby jednak nie to napisz to pomożemy rozwiązać problem
i pamietaj żeby płacic przez payU na allegro 
pozdro!

pozdro!
-
- Kontakt:
Ogarnij się trochę. Zakupiłeś ramę 26 października i już spinasz, ze Ci jej nie wyśle? Dopiero wczoraj zrobiłeś przelew... Liczysz, że rama zapuka do drzwi 2 minuty po przelaniu pieniędzy na konto sprzedającego? Poza tym zainwestuj w słownik - przyda się na przyszłość.xazax pisze:umuwiłem się ze sprzedającym że sapłace przelew na konto a on prześle mi rame to chyba oczywiste.Obawiam się jednak że może on nie wysłać mi tej ramy a jest to duzo pieniędzy bo 125,50zł i co w takiej sytuacji mam zrobić przelałem pieniądze wczoraj
-
- Kontakt:
Mając słownik wbudowany w każdą przeglądarkę? Trochę średnio. Poza tym może przeczytaj wypowiedź tego gościa jeszcze raz. Ja na przykład nie zrozumiałem prawie nic ponad to że jeśli tyczy się oszustwa to jest nie w tym dziale. Po drugim czytaniu skumałem o co w w ogóle chodzi i miałem odczucie podobne jak poprzednicy... Że gość ma coś z głową płacząc w dniu wysłania przelewu że mu nie wyślą ramy.Gee Atherton pisze:KubaLaPL , Banan725135650 panowie tylko umieją krytykować i tylko tekst w stylu zainwestuj w słownik itp. każdy może się pomylić prawda.
-
- Kontakt:
Re: KTM!
Ta zapomniałem dodać, że się troszke stresowałem
ale jak sprzedający, wysłał mi maila.Że jutro wysyła rame to mi przeszło
.Rama moim zdaniem, lesza niż mam (gangsta 6.0 z przekręconymi miskami
),a i tak i tak kupie sobie w przyszłości full'a,
tylko troche kaski potrzebuje.
ps.Nie karzda przeglądarka,ma podkreślenia.Mam FireFox'a na Linux'ie.

ps.Nie karzda przeglądarka,ma podkreślenia.Mam FireFox'a na Linux'ie.
-
- Kontakt: